Verkozen tot Biltse ondernemer van het jaar 2019

Blog

 Gestart op een zolderkamer, uitgegroeid tot een Full Service Marketingbureau. Raymond de Vries, eigenaar van Rocketstyle is op woensdag 27-11-2019 verkozen tot Biltse Ondernemer van het Jaar!

“Een eer om hier te zijn, iedereen bedankt, vooral Larenstein en de BCB! We hebben in korte tijd een bedrijf opgezet in een concurrerende markt, en deze onderscheiding is fantastisch.” klinkt het uit de mond van de kersverse ondernemer van het jaar.

Het motto van Rocketstyle is als volgt:

De online mogelijkheden zijn eindeloos en wij kennen het internet als geen ander. Middels online marketing en bewezen efficiënte strategieën helpen wij bedrijven online resultaat te behalen.

Op de vraag ‘waar denk je dat de meeste ondernemers tegenaanlopen op online gebied?’ is het antwoord luid en duidelijk:

“Vaak wordt online marketing uitgevoerd door incomplete teams. Een webdesigner wordt gevraagd om klanten te genereren via een website, en een tekstschrijver krijgt de vraag om op de eerste plek in Google te komen. Die aanpak werkt niet: daar heb je een online marketeer en een SEO-specialist voor nodig.”

Raymond en zijn team beheren meer dan 150 websites, maar dat niet alleen: Rocketstyle blinkt uit in online marketing strategie. Rocketstyle behaalt middels allerlei kanalen, mogelijkheden en technieken de juiste doelgroep met de juiste propositie.

Raymond sluit af met: “Wij werken er dagelijks aan om zo veel mogelijk bedrijven te helpen met het behalen van resultaat op het internet. Meer omzet, meer tijd of meer energie? We gaan samen voor resultaat. Op naar 2020, waar we grote en kleine bedrijven blijven helpen om resultaat te behalen middels het internet.”