https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Lokale marketing

Verhoog je lokale naamsbekendheid en realiseer meer verkopen

Lokaal resultaat

Marketing moet meer opleveren dan het kost. Wij werken daarom puur op basis van doelstellingen zodat we meetbaar werken naar meer resultaat.

Sparringspartner

Wij werken samen met jou aan je online strategie. Onze kennis en ervaring combineren we zo tot resultaatgerichte doelstellingen.

Meetbaar

Marketing moet meer opleveren dan het kost. Wij werken daarom puur op basis van doelstellingen zodat we meetbaar werken naar meer resultaat.

Lokaal resultaat

Wanneer jij een bedrijf hebt dat voornamelijk lokaal actief is, is lokale marketing essentieel voor het behalen van resultaat. Doormiddel van lokale marketing wordt je beter gevonden door klanten vanuit jouw regio. Er zijn verschillende online marketingkanalen belangrijk bij lokale marketing. Om de online vindbaarheid lokaal te vergroten starten we allereerst met het uitwerken van een online strategie. Een online strategie is altijd de basis voor een online marketingtraject. In deze strategie worden de doelstellingen bepaald. Op basis van deze doelstellingen kan de juiste inzet van online marketingkanalen gekozen worden. Kanalen die vervolgens ingezet kunnen worden zijn SEO, SEA, Social Advertising en E-mail marketing.

Vrijblijvend eens sparren over mogelijke strategieën?

Bij Rocketstyle staat het behalen van resultaat voor de klant voorop. Wij denken daarom graag eens vrijblijvend mee over de mogelijke strategieën voor je lokale marketing. Met jarenlange ervaring als sparringspartner van meer dan 75+ lokale bedrijven weten we precies welke inzet van online marketingkanalen past bij welk bedrijf. Wanneer jij Rocketstyle kiest als partner voor het uitwerken van je lokale marketingstrategie ben jij ervan verzekerd dat je ervaring én een sparringspartner in huis haalt die jouw resultaat voorop zet.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Daag jij ons uit? Vraag onderaan je gratis 30 minuten strategiegesprek aan waarin wij vrijblijvend meedenken met jouw situatie.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?