https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Job marketing strategie

Ontvang eenvoudig meer kandidaten voor je openstaande vacatures

Targeting

Middels slimme inzet van targeting en uitwerking van campagnes weten wij de juiste doelgroep te bereiken

Kandidaten

We bereiken óók latent werkzoekenden (kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan)

Resultaat

Jij ontvangt eenvoudig meer kandidaten voor je openstaande vacatures. Daarnaast ontvang jij middels rapportages belangrijke inzichten

Werven van personeel via online campagnes

Data inzetten om je vacature aan de juiste personen te laten zien. Er zijn geweldige systemen die kansen bieden om het juiste personeel te werven. Door data gedreven campagnes laat je systemen beoordelen op eindeloos veel data om zo de juiste personen te bereiken. Er zijn enorm veel platformen waar de geschikte kandidaat zich bevindt. Dit biedt enorme kansen, maar juist door dit grote aantal mogelijkheden is het enorm belangrijk om een goede strategie te hebben.

De grootste groep mensen is vaak niet actief op zoek naar een nieuwe baan, terwijl ze hier echter wel voor open staan. Deze groep noemen we latent werkzoekenden. Rocketstyle heeft jarenlang ervaring met het bereiken van deze groep werkzoekenden, doormiddel van data gedreven campagnes.

Hoe bereikt Rocketstyle de juiste doelgroep?

Doordat de proactieve wervingscampagnes van Rocketstyle aangestuurd worden door data kunnen wij het ideale profiel opstellen. Op basis van dat profiel hebben we ver doorontwikkelde vacaturepagina’s om vacatures op te publiceren, die vele malen beter presteren dan een normale vacaturepagina. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jouw vacature bij de juiste mensen onder de aandacht brengen en ze daarna ook nog eens motiveren om specifiek bij jullie organisatie te solliciteren. Hierdoor gaat het maken van een afspraken vele malen makkelijker als bij een kandidaat die inmiddels al door zes andere partijen is gebeld. Kunnen wij je helpen met vraagstukken op het gebied van klantenwerving of leadgeneratie? Wij denken graag met je mee over de inzet van jobmarketing om je doelstellingen te behalen. Plan een vrijblijvend strategie in met onze jobmarketing expert en daag ons uit met jouw vraagstuk.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?