fbpx Skip to main content

Job marketing

Wordt de nummer 1 werkgever in de ogen van jouw doelgroep.

De zoektocht naar personeel begint hier

Het ultieme verlengstuk van jouw wervingsactiviteiten in 2023

De arbeidsmarkt heeft de afgelopen tijd een transformatie ondergaan en wij hebben ons snel en succesvol aangepast aan de veranderende dynamiek. We zagen dat de meest waardevolle troef in de talentenpool momenteel veelal de latent werkzoekenden zijn – degenen die misschien niet actief op zoek zijn naar nieuwe kansen, maar over de vaardigheden en ervaring beschikken die uw organisatie nodig heeft. Met onze datagerichte aanpak en jarenlange ervaring van online marketing binnen recruitment hebben wij samen met ons team een fantastisch product gemaakt om jullie vacature(s) beter in te kunnen vullen.

Als toonaangevende aanbieder van rekruteringsoplossingen vertrouwen we op geavanceerde datagestuurde technieken die gebruikmaken van de kracht van big data en slimme online marketing technieken om deze verborgen doelgroep te identificeren en te kunnen bereiken. Onze aanpak stelt ons in staat om veelal binnen een periode van slechts 6 weken de meest geschikte kandidaten voor uw organisatie te identificeren, zodat u uw vacatures tijdig kunt vervullen met het juiste talent.

Een ijzersterke vacaturecampagne

Een eerlijk maar overtuigend beeld van de baan bij jullie bedrijf

In de dynamische wereld van recruitment is het essentieel om verder te kijken dan standaard wervingsmethoden. Onze op maat gemaakte wervingscampagnes gaan niet over simpelweg uitzenden; ze gaan over het maken van een echte connectie. Door middel van nauwkeurig gerichte strategieën zorgen we ervoor dat uw vacatures resoneren bij het juiste publiek. Dit transformeert mogelijke interesse in overtuigende sollicitaties. Met Rocketstyle wordt elk contactpunt een kans om topkandidaten te inspireren en te engageren. Profiteer van onze uitgebreide ervaring in het uitvoeren van honderden wervingscampagnes in een breed scala van sectoren. Van duikers tot zorgprofessionals of leidinggevende functies, we hebben de expertise om de essentie van de specifieke baan nauwkeurig vast te leggen door middel van overtuigend taalgebruik en uitnodigende beelden, zoals foto’s en/of video’s. Door al deze elementen in te zetten, brengen we het verhaal van uw bedrijf effectief over en presenteren we jullie vacature in zijn beste vorm aan potentiële kandidaten (die misschien wel jou nieuwe collega worden).

Een applicant tracking system (ATS) voor een vlekkeloze recruitmentflow

Optimaliseer uw wervingsproces

In de wereld van werving en selectie kan het beheren van sollicitanten en het volgen van hun sollicitatieproces een tijdrovende uitdaging zijn. Met ons geavanceerde Applicant Tracking System (ATS) stroomlijnt en optimaliseert u uw recruitmentproces. Beheer efficiënt kandidaatgegevens, volg sollicitatiestadia en zorg voor tijdige communicatie. Zeg vaarwel tegen handmatige tracking en verwelkom een gestroomlijnde wervingsworkflow. Met de ATS van Rocketstyle heeft u alles onder controle, zodat u zich kunt concentreren op het vinden van het perfecte talent voor uw team.

Employer Branding

Zorg ervoor dat mensen verder kunnen kijken dan de vacature, laat ze een toekomst zien.

Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen verhaal te vertellen. Onze werkgeversmerk campagnes belichten de visie, waarden en missie van uw bedrijf. Door een levendig beeld te schetsen van het leven binnen uw organisatie, zorgen we ervoor dat kandidaten niet alleen een baan zien, maar een toekomst. Bij Rocketstyle geloven we dat het aantrekken van het juiste talent begint met het authentiek presenteren van wie u bent als werkgever. Laat ons uw verhaal delen en de beste kandidaten naar u toe trekken.

Een werken bij website

Breng jullie bedrijfscultuur onder de ogen van de doelgroep en trek de beste kandidaten aan.

In een competitieve arbeidsmarkt is het essentieel om op te vallen en een authentieke blik te bieden op de cultuur en ethos van uw bedrijf. Met een specifieke ‘Werken bij’ website kunt u precies dat doen. Laat zien hoe het echt is om deel uit te maken van uw team, benadruk de verhalen van medewerkers en toon actuele vacatures. Bij Rocketstyle ontwerpen en implementeren we deze sites om het beste van uw merk te weerspiegelen. Wij zorgen ervoor dat potentiële kandidaten de aantrekkingskracht voelen van uw organisatieverhaal en daardoor de stap zetten om deel uit te maken van uw succes.

Performance dashboard

Meten is weten, en hoe concreter hoe beter.

Onze wervingscampagnestrategie is volledig gebaseerd op data driven inzichten en ons performancedashboard geeft u een duidelijk inzicht in de essentiële statistieken die u real-time kunt volgen en optimaliseren. Hierdoor behoudt u volledig inzicht in hoe uw wervingsbudget wordt toegewezen en welk rendement het genereert. Bovendien kunnen we dit dashboard gebruiken om unieke inzichten vast te leggen in datasets en deze weer kunnen gebruiken voor toekomstige campagnes. Hierdoor kunnen we nog sneller en meer impactvolle resultaten kunnen behalen.

Daag jij ons uit?

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?