Unieke websites in ieder opzicht

Wij verzorgen de complete ontwikkeling van een nieuwe website

De bedrijfsvoering verschilt per bedrijf. Zo ook de online strategie, en daarmee verschillen de onderdelen van een succesvolle website ook. Om websitedoelen te realiseren, dienen websites uniek te zijn. Een websitedoel verschilt vanzelfsprekend ook per website – wilt u puur informatie verschaffen of wilt u dat men contact opneemt, een order plaatst of wilt u uw bedrijf

middels een website op een unieke manier presenteren/positioneren?
Samen met u ontwerpen en ontwikkelen we een krachtige website waarbij het websitedoel op iedere pagina centraal staat. Rocketstyle heeft inmiddels voor meer dan 100 succesvolle websites ontwikkeld voor bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

De basis voor een nieuwe website

Online strategie bepalen

Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden met een website voor jouw bedrijf. Of dit nu het presenteren van een product of dienstverlening is. Of dat de website bezoekers ook daadwerkelijk bij dient te dragen aan de omzet van het bedrijf. Wij beginnen vanuit het ontwikkelen van een passende strategie bij de wensen van het bedrijf.

Het visualiseren van de strategie

Interactie en grafisch ontwerp

De volgende fase is het visualiseren van de benodigde pagina's middels een gebruiksvriendelijk en creatief design. Zo komt het concept al tot leven en middels direct contact met de designer komen we tot een definitief ontwerp. Hierbij is een mobile responsive design onmisbaar. Elk websiteontwerp biedt een perfecte combinatie tussen interactie en grafisch ontwerp.

De website bouwen

Website ontwikkeling

Zodra het design is afgerond starten wij met het opbouwen van de website. Afhankelijk van de persoonlijke wensen word er keuze gemaakt voor een Content Management Systeem, en word de website gecreëerd. In deze fase word de website en alle bijbehorende functies klikbaar en werkend.

De website gaat online

Livegang

Zodra alles naar wens is word er nog een laatste check gedaan en een lanceerdatum ingepland. De livegang komt er aan en de ontwikkeling is daarmee afgerond.

Ondersteuning zoals het hoort

Onderhoud en support

Wanneer een website opgeleverd wordt, dient deze onderhouden te worden. En zal Rocketstyle pro-actief meedenken en werken aan de mogelijkheden die online nog benut kunnen worden.

Samenwerken aan jouw groei?