Webshops die zorgen voor toenemende omzet

Wij verzorgen de complete ontwikkeling van een nieuwe webshop

Uw bedrijf beter online laten presteren is absoluut mogelijk. Rocketstyle is resultaatgerichte webshop specialist. Om uw gewenste resultaten te behalen, zijn vindbaarheid en een strategisch design de sleutels naar succes met uw webshop.

Wij maken samen met u een ontwerp om zo het verkoopkanaal te realiseren. Op deze manier kunnen wij uw wensen combineren met onze e-commerce kennis voor een optimaal eindresultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

De basis voor succes met je webshop

Online strategie bepalen

De basis voor succes met een webshop zit hem in de strategie. Wie koopt daadwerkelijke de te verkopen producten? Met antwoord op die vraag word er gekeken naar het gedrag van deze doelgroep op het internet. Met die informatie werken we een online strategie uit die als basis dient voor de webshop ontwikkeling.

Visualiseren van de webshop

Interactie en grafisch ontwerp

De volgende fase is het visualiseren van de benodigde pagina's middels een gebruiksvriendelijk en creatief design. Zo komt het concept al tot leven en middels direct contact met de designer komen we tot een definitief ontwerp. Hierbij is een mobile responsive design onmisbaar. Elk websiteontwerp biedt een perfecte combinatie tussen interactie en grafisch ontwerp.

Het ontwikkelen van de webshop

Webshop ontwikkeling

Zodra het design is afgerond starten wij met het opbouwen van de webshop. Afhankelijk van de persoonlijke wensen word er keuze gemaakt voor een Content Management Systeem, en word de webshop gecreëerd. In deze fase word de webshop klaargemaakt voor gebruik en komt het gehele bestelsysteem in beeld.

De lancering is bijna zo ver

Livegang

Zodra alles naar wens is word er nog een laatste check gedaan en een lanceerdatum ingepland. De livegang komt er aan en de ontwikkeling is daarmee afgerond.

Samen voor resultaat

Onderhoud en support

Wanneer een webshop opgeleverd wordt, dient deze onderhouden te worden. De webshop zal zijn snelheid moeten behouden en goed moeten functioneren. Daarnaast zal Rocketstyle pro-actief meedenken en werken in de mogelijkheden die online nog benut kunnen worden.

Samenwerken aan jouw groei?