Webshops die zorgen voor toenemende omzet

Wij verzorgen de complete ontwikkeling van een nieuwe webshop

Jouw webshop beter laten presteren? Rocketstyle is de resultaatgerichte webshop specialist. Om de gewenste resultaten te behalen, zijn vindbaarheid en een strategisch design de sleutels naar succes voor jouw webshop.

Wij maken samen met jou een ontwerp om meer verkopen te realiseren. Op deze manier combineren wij jouw wensen met onze e-commerce kennis voor een optimaal eindresultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

De basis voor succes met je webshop

Online strategie bepalen

De basis voor succes met een webshop zit hem in de strategie. Wie is jouw doelgroep? Met antwoord op die vraag wordt er gekeken naar het gedrag van deze doelgroep op het internet. Met die informatie werken we een online strategie uit die als basis dient voor de webshop ontwikkeling.

Visualiseren van de webshop

Interactie en grafisch ontwerp

De volgende fase is het visualiseren van de benodigde pagina's middels een gebruiksvriendelijk en creatief design. Zo komt het concept al tot leven en middels direct contact met de designer komen we tot een definitief ontwerp. Hierbij is een mobile responsive design onmisbaar. Elk websiteontwerp biedt een perfecte combinatie tussen interactie en grafisch ontwerp.

Het ontwikkelen van de webshop

Webshop ontwikkeling

Zodra het design is afgerond, starten wij met het opbouwen van de webshop. Afhankelijk van de persoonlijke wensen wordt er een keuze gemaakt voor een Content Management Systeem, en wordt de webshop gecreëerd. In deze fase wordt de webshop klaargemaakt voor gebruik en komt het gehele bestelsysteem in beeld.

Ready to launch?

Livegang

Zodra alles naar wens is, wordt er nog een laatste check gedaan en een lanceerdatum ingepland. De livegang is nabij en de ontwikkeling is daarmee afgerond.

Samen voor resultaat

Onderhoud en support

Wanneer een webshop opgeleverd wordt, dient deze onderhouden te worden. De webshop zal zijn snelheid moeten behouden en goed moeten functioneren. Daarnaast zal Rocketstyle pro-actief meedenken en online mogelijkheden blijvend in kaart brengen.

Samenwerken aan jouw groei?