fbpx Skip to main content

Rocketstyle introduceert 24/7 supportdiensten voor verbeterde klantenservice

Bilthoven, 02-02-2023 – Rocketstyle kondigt met trots de lancering aan van haar supportdesk. Met deze nieuwe toevoeging aan de dienstverlening streeft Rocketstyle ernaar om de klantenservice naar een hoger niveau te tillen en snelle ondersteuning aan haar klanten te verlenen.

De supportdesk, die inmiddels volledig operationeel is, is bereikbaar via verschillende kanalen, waardoor naadloze communicatie en efficiënte probleemoplossing mogelijk zijn. Klanten kunnen contact opnemen met het ondersteuningsteam door te bellen naar 030-2072047 of door een e-mail te sturen naar support@rocketstyle.nl. Tijdens kantooruren zal de supportdesk snel tickets aanmaken en verwerken, waarbij alle vragen en verzoeken worden behandeld. Voor dringende zaken buiten reguliere kantoortijden is Rocketstyle alleen bereikbaar voor spoedgevallen via hetzelfde telefoonnummer.

De supportdesk van Rocketstyle heeft tot doel het communicatieproces te stroomlijnen, waardoor het voor klanten eenvoudiger wordt om hulp te zoeken, problemen op te lossen en updates te ontvangen over hun projecten. Door de implementatie van een toegewijd ondersteuningssysteem toont het bureau zijn toewijding aan het onderhouden van sterke klantrelaties en het bevorderen van vertrouwen.

Het ondersteuningsteam bestaat uit ervaren professionals die goed bekend zijn met de diensten en processen van Rocketstyle. Ze beschikken over de kennis en expertise die nodig zijn om een breed scala aan vragen te behandelen, zodat klanten nauwkeurige informatie ontvangen en snelle oplossingen voor hun zorgen