spreken voor zich

Resultaten

Onze werkzaamheden worden gebaseerd op een efficient resultaat. Op basis daarvan hebben wij enkel resultaten van onze inzet uitgewerkt. 

Job Marketing Veiligheids Regio Utrecht

Wij ondersteunen de Brandweer korpsen middels efficiente inzet van online kanalen om nieuwe vrijwilligers te werven voor de kazernes. 

Social Media campagne Week van de Duurzaamheid

Voor Duurzaam De Bilt hebben wij de social media campagne begeleid. Deze heeft geleid tot een totaal bereik van 23% van het gehele inwonersaantal. 

Nieuwe propositie voor Boomhutbouwen.nl

Samen met Boomhutbouwen.nl hebben wij de online propositie opnieuw vormgegeven en opgenomen in een “Inspiratieboek”. Hierdoor namen de aantallen afspraken toe en werden deze voorspelbaar.

Hypertargeting met Facebook

Voor een klant met meerdere webshops in de B2B markt hebben wij door heel gericht op specifieke interesses en locaties een schaalbare facebook campagne ontwikkeld. Hierdoor kon ik korte periode een winst gerealiseerd worden waardoor geen voorraadfinanciering benodigd was. 

Meer verdienen met Google Ads door advertentie account “op te schonen”

Door samen met een klant opnieuw de KPI’s te formuleren hebben wij een Google Ads campagnes kunnen optimaliseren door een groot gedeelte op te schonen. Hiermee kwam meer budget vrij voor het gedeelte van de campagne dat winstgevend draaide. 

Werving & Selectie bureau’s ontzorgen van het wervings onderdeel middels gericht adverteren. 

Inmiddels ondersteunen wij vele werving & selectie bureau’s middels efficiente campagnes om recruiters zoveel mogelijk in gesprek te laten zijn met potentiele kandidaten in plaats van de zoektocht naar nieuwe mensen.

Klaar om jullie resultaten te lanceren?

Benieuwd of wij jullie organisatie kunnen helpen online resultaat te behalen?