https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Webdevelopment voor LCPS.nu

Case

Achtergrond:

Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) had een robuuste website nodig om dagelijks om 16:00 uur nieuws te publiceren. Dit vereiste een betrouwbaar Content Management System (CMS) en hostingoplossing om de website functioneel te houden tijdens verschillende piekmomenten.

Uitdaging:

Het ontwikkelen van een website met een gebruiksvriendelijk CMS en een robuuste hostinginfrastructuur om dagelijkse nieuwsupdates te faciliteren en tegelijkertijd een stabiele prestatie te waarborgen tijdens piekverkeer.

Aanpak van Rocketstyle:

  1. Webdevelopment: Rocketstyle heeft de webdevelopment van LCPS.nu verzorgd, met een focus op gebruiksgemak en betrouwbaarheid om dagelijkse nieuwsupdates mogelijk te maken.
  2. CMS Advies en Implementatie: Advies gegeven over en implementatie verzorgd van een geschikt CMS dat het voor LCPS mogelijk maakt om gemakkelijk nieuws te publiceren en te beheren.
  3. Hosting Optimalisatie: De hosting van de website is zo ingericht dat deze verschillende piekmomenten aan kan, zorgend voor een stabiele en betrouwbare websiteprestatie ongeacht het verkeersvolume.

Resultaten:

De ontwikkelde website, gecombineerd met het geadviseerde CMS en de geoptimaliseerde hostinginfrastructuur, heeft het voor LCPS mogelijk gemaakt om dagelijks om 16:00 uur nieuws te publiceren, zonder prestatieproblemen tijdens piekmomenten.

Conclusie:

Met de expertise van Rocketstyle heeft het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding nu een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website die essentieel nieuws effectief communiceert naar het publiek. De robuuste hostingoplossing zorgt voor een continue prestatie, zelfs tijdens tijden van verhoogd websiteverkeer, waardoor LCPS hun belangrijke boodschap consistent en tijdig kan overbrengen.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.