Webdevelopment voor Gebroeders van Vliet - Tuin en Boomspecialisten

Case

Achtergrond:

Gebr. van Vliet, bekend om hun tuin- en boomverzorging, streven ernaar om van ontwerp tot realisatie een naadloze ervaring te bieden. Door mee te denken, te adviseren en met praktische oplossingen te komen, zetten zij zich in voor een harmonieuze integratie van bomen en tuinen in de projecten van hun klanten.

Uitdaging:

Met het oog op een frisse start voor het nieuwe jaar, was er behoefte aan een nieuwe website die niet alleen de expertise en diensten van het bedrijf adequaat presenteert, maar ook een gebruiksvriendelijke interface biedt voor (potentiële) klanten om contact op te nemen of een offerte aan te vragen.

Aanpak van Rocketstyle:

  1. Website Ontwikkeling: Rocketstyle heeft een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld die de kernwaarden en diensten van Gebr. van Vliet op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier presenteert. De site is ontworpen om het voor bezoekers eenvoudig en aantrekkelijk te maken om vrijblijvend contact op te nemen of een offerte aan te vragen.
  2. Online Marketingstrategie: Voor het jaar 2022 is er een uitgebreid online marketingtraject opgezet met als doel het vergroten van het aantal online aanvragen via de website, en daarmee de online zichtbaarheid en klantenbinding te versterken.

Resultaten:

De nieuwe website, gecombineerd met de online marketinginspanningen, heeft geleid tot een aanzienlijke toename van online aanvragen en een verbeterde gebruikerservaring voor (potentiële) klanten. Dit heeft Gebr. van Vliet in staat gesteld om met een sterke online aanwezigheid het nieuwe jaar te beginnen.

Conclusie:

Dankzij de samenwerking met Rocketstyle heeft Gebr. van Vliet nu een professionele en gebruiksvriendelijke website die niet alleen hun diensten adequaat presenteert, maar ook bijdraagt aan het genereren van leads en het versterken van klantrelaties. De geïntegreerde online marketingstrategie belooft een solide basis voor toekomstige groei en online engagement.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.