Webdevelopment voor V.E.T. - Voeding En Training

Case

Meetbaar meer resultaat

Marketing moet meer opleveren dan het kost. Wij werken daarom puur op basis van doelstellingen zodat we meetbaar werken naar meer resultaat.

Jouw strategische partner

Wij werken samen met jou aan je online strategie. Onze kennis en ervaring combineren we zo tot resultaatgerichte doelstellingen.

Volledig transparant samenwerken

Wij werken altijd op basis van een plan, waardoor onze werkwijze altijd meetbaar en transparant is. Zo werken we samen aan meer winst.

V.E.T. – Voeding En Training helpt haar klanten bij het bereiken van hun doelen op sportief gebied. Of dit nu gaat om afvallen, aankomen of het shapen van het lichaam. Door constante begeleiding doormiddel van personal trainingen, small group trainingen, bedrijfstrainingen of bootcamp lessen, helpt V.E.T. – Voeding En Training haar klanten een gezond leven met de juiste mindset te creëren.

Het vraagstuk van V.E.T. – Voeding En Training was om een website te ontwikkelen waarin de trainingen van V.E.T. – Voeding En Training duidelijk aan bod komen en waarin het daarnaast voor de bezoeker aantrekkelijk is om een proefles of een kennismaking in te plannen.

Bij de ontwikkeling van de website is gekozen voor een strak design waarin donkere kleuren de basis zijn. De website is zo ontwikkeld, dat bezoekers zich aangezet voelen om aan de slag te gaan met hun doelen. Het maken van een afspraak voor een proefles of kennismaking is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Tot slot is de website zo ontwikkeld dat het voor V.E.T. – Voeding En Training eenvoudig is om inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoeker op de website en de prestaties van de website op keywords in Google.

Ben jij benieuwd naar de website, of wil jij misschien zelf wel aan de slag met het behalen van je doelstellingen op het gebied van gezondheid? Bekijk dan hier de website van V.E.T. – Voeding En Training.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.