Webdevelopment voor V.E.T. - Voeding En Training

Case

Achtergrond:

V.E.T. – Voeding En Training, gevestigd in Nederland, is gespecialiseerd in het helpen van klanten om hun sportieve doelen te bereiken, of het nu gaat om afvallen, aankomen of het shapen van het lichaam. Met een aanbod van personal training, small group training, bedrijfstrainingen en bootcamp lessen, legt V.E.T. de nadruk op het creëren van een gezonde levensstijl met de juiste mindset.

Uitdaging:

De uitdaging voor V.E.T. was om een website te ontwikkelen die niet alleen de verscheidenheid aan trainingen adequaat presenteert, maar ook aantrekkelijk en toegankelijk is voor bezoekers om een proefles of kennismaking in te plannen.

Aanpak van Rocketstyle:

  1. Strak design: Rocketstyle koos voor een strak design met donkere kleuren als basis om een professionele en uitnodigende uitstraling te creëren.
  2. Gebruiksvriendelijke functies: De website werd ontwikkeld met gebruiksvriendelijke functies die het voor bezoekers eenvoudig maken om een afspraak in te plannen voor een proefles of kennismaking.
  3. Inzicht in bezoekersgedrag: Er werd functionaliteit geïntegreerd om V.E.T. inzicht te geven in het gedrag van de bezoeker op de website en de prestaties van de website op keywords in Google.

Resultaten:

Het nieuwe website-ontwerp resulteerde in een verhoogde betrokkenheid van bezoekers, en het aantal aanmeldingen voor proeflessen en kennismakingssessies steeg aanzienlijk. Daarnaast kon V.E.T. door de geïntegreerde analysetools de website-prestaties beter monitoren en optimaliseren.

Conclusie:

Dankzij de doordachte aanpak van Rocketstyle heeft V.E.T. nu een functionele en visueel aantrekkelijke website die niet alleen de diensten van het bedrijf adequaat presenteert, maar ook potentiële klanten aantrekt en aanmoedigt om actie te ondernemen. Dit project toonde de kracht van goed webdesign gecombineerd met gebruiksvriendelijke functies en waardevolle analytische inzichten.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.