https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Online marketing inzetten om vacatures te vervullen

Case

Meetbaar meer resultaat

Marketing moet meer opleveren dan het kost. Wij werken daarom puur op basis van doelstellingen zodat we meetbaar werken naar meer resultaat.

Jouw strategische partner

Wij werken samen met jou aan je online strategie. Onze kennis en ervaring combineren we zo tot resultaatgerichte doelstellingen.

Volledig transparant samenwerken

Wij werken altijd op basis van een plan, waardoor onze werkwijze altijd meetbaar en transparant is. Zo werken we samen aan meer winst.

Na 3 jaar optimaliseren, durven we met zekerheid te zeggen dat ons vacature model een van de beste en meest kostenefficiënte manieren is om snel geschikt personeel te vinden. Zelfs voor lastig in te vullen functies gaan we bij Rocketstyle de uitdaging graag aan.

Voor een groot aantal lokale uitzendbureaus en detacheerders zetten wij onze marketingmethodes in om de ideale kandidaat te selecteren. En dat vele malen goedkoper dan de bestaande vacatureplatformen.

Iets waar onze klanten enorm mee geholpen zijn.

Online vacaturecampagnes

Als uitzendorganisatie is het onmogelijk om uw bedrijf middels de bekende vacatureplatformen te onderscheiden. Daarnaast betaalt u bij Indeed, Jobbird of Vacaturebank de hoofdprijs voor een gering aantal kandidaten.

Middels jobmarketing op basis van Big Data en AI komt u er binnen een paar minuten achter hoe ons bewezen vacaturemodel ervoor kan zorgen dat ook uw organisatie eenvoudig sollicitanten in uw mailbox ontvangt.

In 2018 zijn wij gestart met onze recruitment methodiek waarbij zelfs zéér lastige vacatures ingevuld kunnen worden. Dit model passen wij inmiddels enkele jaren toe en kan in elke sector toegepast worden.

Hoe ziet uw ideale kandidaat eruit?

Recruitment marketing is meer dan het plaatsen van vacatures en dan maar hopen op het beste. Daarom beginnen we met een uitgebreid data onderzoek. Middels Big Data kunnen wij uw ideale kandidaat selecteren. Zo specifiek, realistisch en gedetailleerd mogelijk.

Om een voorbeeld te geven: een vacature wordt enkel vertoond aan mensen die in een straal van 10km van uw bedrijf wonen, tussen de 35-45 jaar oud zijn, een bepaalde opleiding hebben gevolgd en geïnteresseerd zijn in marketing.

Wilt u meer weten over onze vacaturecampagne strategie of bent u benieuwd hoe we uw ideale kandidaat in kaart kunnen brengen en kunnen selecteren voor een aanbod?

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.