https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Leadgeneratie in de bouwsector

Case

Meetbaar meer resultaat

Marketing moet meer opleveren dan het kost. Wij werken daarom puur op basis van doelstellingen zodat we meetbaar werken naar meer resultaat.

Jouw strategische partner

Wij werken samen met jou aan je online strategie. Onze kennis en ervaring combineren we zo tot resultaatgerichte doelstellingen.

Volledig transparant samenwerken

Wij werken altijd op basis van een plan, waardoor onze werkwijze altijd meetbaar en transparant is. Zo werken we samen aan meer winst.

In de afgelopen jaren is de technologie enorm veranderd, zo ook online marketing. Waar voorheen leads offline een organisatie benaderden, is dat vandaag de dag vooral online. Zelfs als B2B bouwbedrijf, surfen de meeste mensen in uw doelgroep op dit moment waarschijnlijk op het internet.

Wat dat betekent voor uw marketinginspanningen en leadgeneratiestrategieën, ondervond een van onze klanten. We lichten een aantal best practices toe die hun bouwbedrijf, maar ook andere bouwbedrijven dit jaar, volgend jaar en tot ver in de jaren 2020 zullen helpen om leads te genereren.

Focus op lokale zoekresultaten

De eerste strategie om de online leadgeneratie te stimuleren voor bouwbedrijven is ervoor te zorgen dat uw bouwbedrijf in zoveel mogelijk online zoekopdrachten wordt opgenomen. SEO Search Engine Optimization. Vooral als bouwbedrijf wilt u de mensen benaderen die in uw regio wonen en werken.

Gelukkig hoeven we daar bij Rocketstyle niet lang over na te denken, social media is belangrijk, adverteren is een goudmijn en lokale SEO is essentieel.

Content marketing

Een visitekaartje is niet meer weg te denken uit de huidige digitale wereld, maar is dat nog genoeg?
Een online visitekaartje is nóg belangrijker. En dat in de vorm van een website. Bouwbedrijven moeten zich, net als elke andere organisatie richten op inkomende leads. Middels contentmarketing – een blog, social media, offline artikelen en meer, zijn enorm waardevol om de leadgeneratie op gang te brengen, en nog belangrijker: om huidige klanten op de hoogte te blijven houden!

Een bedrijfsblog bijhouden en er regelmatig op posten; één of twee keer per week heeft onze klant enorm goed gedaan. Zij legden de focus op het creëren van nuttige, overtuigende content. Content die leuk is om te lezen, maar waar lezers ook echt iets aan over houden.

Om dit te doen, moet u uw publiek kennen. Gelukkig is dat in de bouwsector niet zo moeilijk.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.