Het verkrijgen van meer aanmeldingen op nieuw vacatureplatform Werkpaarden

Case

Meetbaar meer resultaat

Marketing moet meer opleveren dan het kost. Wij werken daarom puur op basis van doelstellingen zodat we meetbaar werken naar meer resultaat.

Jouw strategische partner

Wij werken samen met jou aan je online strategie. Onze kennis en ervaring combineren we zo tot resultaatgerichte doelstellingen.

Volledig transparant samenwerken

Wij werken altijd op basis van een plan, waardoor onze werkwijze altijd meetbaar en transparant is. Zo werken we samen aan meer winst.

Werkpaarden is een platform waarbij werkzoekenden een profiel kunnen aanmaken en aan kunnen geven wat hun wensen zijn bij hun toekomstige baan. Werkpaarden gaat op basis van deze profielen op zoek naar bedrijven met vacatures die aansluiten bij deze profielen. Als het ware matcht Werkpaarden dus de profielen met bedrijven die personeel zoeken. deze profielen met bedrijven die personeel zoeken. De vraag van Werkpaarden was om meer kandidaten te werven via dit nieuwe vacatureplatform, zodat deze gematcht kunnen worden aan aangesloten bedrijven.

Allereerst zijn werkzoekenden benaderd via een social ads campagne. Hiervoor is het kanaal Facebook ingezet. Doormiddel van verschillende runs, waarbij is gefocust op verschillende werkgebieden om werkzoekenden aan te spreken zijn aanmeldingen op het platform gegenereerd. Voor deze ads is onder andere het design van de ads ontwikkeld. Daarnaast is de campagne opgezet, beheerd en geoptimaliseerd, om de resultaten van de campagne te maximaliseren.

Om ook organisch en op de lange termijn een constante stroom van nieuwe aanmeldingen op het platform te genereren, is hiernaast gestart met een SEO campagne voor Werkpaarden. Allereerst is een zoekwoordstrategie uitgedacht om te bepalen op welke zoekwoorden en met welke paginastructuur de website gevonden dient te worden. Na het uitvoeren van zoekwoorden en het schrijven van SEO teksten zijn inmiddels al 146 pagina’s met zoekwoorden geïndexeerd door Google.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.