Het verkrijgen van meer aanmeldingen op nieuw vacatureplatform Werkpaarden

Case

Achtergrond:

Werkpaarden is een innovatief platform waar werkzoekenden een profiel kunnen creëren en hun baanvoorkeuren kunnen aangeven. Het platform speurt vervolgens naar bedrijven met vacatures die aansluiten bij deze profielen, en fungeert als een matchmaker tussen werkzoekenden en bedrijven. De uitdaging voor Werkpaarden was om meer kandidaten te werven via hun platform om een breder scala aan matches mogelijk te maken voor aangesloten bedrijven.

Uitdaging:

Het hoofddoel was het aantrekken van meer kandidaten naar het platform, om zo een betere matching service te bieden en de waarde voor aangesloten bedrijven te vergroten.

Aanpak van Rocketstyle:

  1. Social Ads Campagne: Rocketstyle zette een social ads campagne op via Facebook, gericht op verschillende werkgebieden om zo een breed scala aan werkzoekenden aan te trekken. Het design voor de advertenties werd gecreëerd, en de campagne werd opgezet, beheerd en geoptimaliseerd om de resultaten te maximaliseren.
  2. SEO Campagne: Parallel aan de social ads campagne werd een SEO-campagne gelanceerd om organische en langdurige groei van aanmeldingen op het platform te stimuleren. Een zoekwoordstrategie werd ontwikkeld, gevolgd door het schrijven en implementeren van SEO teksten, wat resulteerde in 146 geïndexeerde pagina’s door Google.

Resultaten:

De gecombineerde aanpak van social advertising en SEO leidde tot een significante toename van nieuwe aanmeldingen op het Werkpaarden platform. De toegenomen zichtbaarheid zorgde voor een continue stroom van kandidaat-profielen, wat de matching-capaciteit van het platform verbeterde.

Conclusie:

Met de expertise van Rocketstyle in zowel social advertising als SEO, heeft Werkpaarden een aanzienlijke boost gezien in het aantal kandidaten op hun platform. Dit heeft de waarde van het platform voor zowel werkzoekenden als aangesloten bedrijven vergroot, en toont de effectiviteit van een gecombineerde digitale marketingstrategie.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.