https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Online marketing voor De Ruiter Koffie

Case

Achtergrond:

De Ruiter Koffie brengt het traditionele gevoel van een heerlijk kopje versgebrande koffie terug naar de consument. Om hun unieke versgebrande koffiebonen te verkopen en het verhaal achter hun merk te delen, was er behoefte aan een aantrekkelijke en functionele website.

Uitdaging:

Het hoofddoel was om een webshop te creëren die niet alleen de verkoop van koffiebonen mogelijk maakt, maar ook het rijke verhaal en de ervaring van De Ruiter Koffie communiceert naar de bezoekers.

Aanpak van Rocketstyle:

 1. Webshop ontwikkeling: Rocketstyle heeft een webshop opgezet die centraal staat bij het weergeven van de unieke koffie-ervaring die De Ruiter Koffie biedt, naast het faciliteren van de productverkoop.
 2. Online marketing traject:
  • Het opzetten en instellen van een Google Mijn Bedrijf-pagina.
  • Instellen van analytics en het meetbaar maken van pagina’s.
  • Koppelen van de webshop met marketplaces.
  • Implementatie van affiliate marketing en influencer marketing strategieën.
  • Opzetten van social advertising campagnes.

Resultaten:

De nieuwe webshop, gecombineerd met de online marketinginspanningen, heeft het merk De Ruiter Koffie versterkt en de online zichtbaarheid vergroot. Dit resulteerde in een toename van zowel websiteverkeer als online verkoop van de versgebrande koffiebonen.

Conclusie:

Door samen te werken met Rocketstyle, heeft De Ruiter Koffie nu een prachtige en functionele webshop die niet alleen helpt bij de verkoop van hun producten, maar ook het unieke verhaal en de ervaring van het merk deelt. De integrale online marketingstrategie heeft verder bijgedragen aan het vergroten van de online aanwezigheid en het aantrekken van meer koffieliefhebbers naar hun aanbod.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.