Websiteontwikkeling voor MDG Dienstengroep

Case

Opvolgend aan onze samenwerking aan het logo- en huisstijlproject, hebben wij ook de website voor MDG Dienstengroep mogen ontwikkelen. Dit project stelde ons in staat om de huisstijl van het merk uit te breiden naar digitale weergave van het bedrijf en haar diensten.

Hierin zijn wij gestart met het ontwerpen van een homepage waarin een complete weergave van de website duidelijk werd. In aansluiting daarop hebben wij de feedback vanuit de opdrachtgever verwerkt en zijn wij verder gegaan met het ontwerpen van de vervolgpagina’s. Hierdoor konden wij ons in dit vervolg met name focussen op de inrichting van de pagina’s en wisten wij als hoe de toepassing van de huisstijl verwerkt kon worden.

Uiteindelijke konden we met deze ontwerpen de website ontwikkelen en is er gekozen om deze gemakkelijk te kunnen beheren vanuit een gebruiksvriendelijke CMS systeem (WordPress).

De nieuwe website voor MDG Dienstengroep fungeert als een overzicht waar de achtergrond, kennis & ervaring van het team word gepresenteerd middels het overzicht aan diensten. Ons ontwerp- en ontwikkelingsteam werkte nauw samen om ervoor te zorgen dat de website aansluit bij de ontwikkelde huisstijl, waarbij een strakke en overzichtelijke weergave van de diensten en contactmogelijkheden het uitgangspunt was.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.