https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Online marketing voor Dr. Beasley's

Case

Achtergrond:

Dr. Beasley’s, gespecialiseerd in de verkoop van autoverzorgingsproducten, had behoefte aan een meertalige webshop om hun producten toegankelijk te maken voor een breder publiek. Het doel was om een naadloze winkelervaring te bieden in het Nederlands, Duits en Engels.

Uitdaging:

Het opzetten van een meertalige webshop en het implementeren van een effectieve online marketingstrategie om de zichtbaarheid te vergroten en het aantal conversies te verhogen.

Aanpak van Rocketstyle:

 1. Webshop ontwikkeling: Rocketstyle ontwikkelde een meertalige webshop met een vertaalfunctie, waardoor de site toegankelijk is in het Nederlands, Duits en Engels.
 2. Online marketing traject: Een uitgebreid online marketingtraject werd geïmplementeerd, inclusief:
  • Het opzetten en instellen van een Google Mijn Bedrijf-pagina.
  • Instellen van analytics en het meetbaar maken van pagina’s.
  • Opzetten van een SEO-campagne, beginnend met een uitvoerig zoekwoordonderzoek.
  • Opzetten van een Google Ads-campagne.
  • Koppelen van de webshop met marketplaces.
  • Implementatie van affiliate marketing.
  • Continu optimaliseren van online marketingkanalen en de webshop om het aantal conversies te verhogen.

Resultaten:

De meertalige webshop, gecombineerd met de uitgebreide online marketinginspanningen, heeft geleid tot een verhoogde zichtbaarheid op de markt en een toename van het aantal conversies. De verschillende marketinginitiatieven hebben een synergetisch effect gehad op het bereiken en betrekken van klanten uit verschillende taalgebieden.

Conclusie:

Dankzij de expertise van Rocketstyle heeft Dr. Beasley’s nu een functionele en aantrekkelijke meertalige webshop die hun autoverzorgingsproducten adequaat presenteert. De geïntegreerde online marketingstrategie heeft aanzienlijk bijgedragen aan het vergroten van de online zichtbaarheid en het stimuleren van de verkoop, en biedt een solide basis voor toekomstige groei en expansie in andere markten.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.