Lokale vindbaarheid versterken voor Bulthaup Keukenarchitectuur in Zeist

Case

Casestudy: Het versterken van de lokale vindbaarheid voor Bulthaup Keukenarchitectuur in Zeist

Achtergrond:

Bulthaup Keukenarchitectuur, gevestigd in Zeist en bekend als een marktleider in hoogwaardige keukendesigns, had de ambitie om de lokale online zichtbaarheid van hun website, bulthaup-zeist.nl, te verhogen. Het doel was om meer leads te genereren voor hun inspiratieboeken.

Uitdaging:

In een digitaal landschap dat overheerst wordt door grote online spelers en nationale ketens, stond Bulthaup Zeist voor de uitdaging om zich te onderscheiden en lokaal op te vallen.

Aanpak van Rocketstyle:

Lokale SEO-strategie: Rocketstyle ging aan de slag met het optimaliseren van de website van Bulthaup Zeist door het integreren van lokale zoekwoorden die niet alleen relevant zijn voor wat Bulthaup Zeist te bieden heeft, maar ook voor de specifieke regio.

Contentcreatie: Er werd aantrekkelijke content gecreëerd die het unieke karakter van Bulthaup Zeist benadrukte, en daarbij ook het belang van lokaal winkelen onder de aandacht bracht.

Resultaten:

In slechts enkele maanden tijd werd een aanzienlijke toename in het websiteverkeer vanuit de regio Zeist waargenomen. Bovendien schoten de aanvragen voor inspiratieboeken met 60% omhoog, wat resulteerde in een hogere betrokkenheid en conversie van lokale klanten.

Conclusie:

Dankzij een gerichte lokale aanpak heeft Rocketstyle de online aanwezigheid van Bulthaup Keukenarchitectuur in Zeist aanzienlijk versterkt. Dit leidde tot een significante stijging in het aantal leads en een sterkere verbinding met de lokale gemeenschap.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.