Lokale SEO Campagne voor Vet Voeding en Training (Trainenbijvet.nl)

Case

Achtergrond: Na ons succesvolle websiteontwikkelingsproject voor Vet Voeding en Training (Trainenbijvet.nl), hebben we onze samenwerking uitgebreid door een lokale SEO-campagne uit te voeren. Deze campagne was specifiek gericht op lokale zoektermen die verband houden met hun diensten, in lijn met hun focus op het bieden van voedings- en trainingsbegeleiding aan hun gemeenschap.

De lokale SEO-campagne voor Vet Voeding en Training omvatte een uitgebreide strategie om hun zichtbaarheid in lokale zoekresultaten te verbeteren. Het begon met grondig zoekwoordenonderzoek, waarbij relevante lokale zoektermen en zinnen werden geïdentificeerd die potentiële klanten in hun omgeving zouden kunnen gebruiken bij het zoeken naar voedings- en trainingsdiensten.

Vervolgens optimaliseerde ons team de inhoud van de website om deze zoekwoorden op te nemen, zodat deze aansloot bij lokale zoekintentie, terwijl de informatie en inhoud boeiend bleven.

Het opbouwen van lokale citaten was ook een cruciaal onderdeel van de campagne. We zorgden ervoor dat de bedrijfsinformatie van Vet Voeding en Training nauwkeurig en consistent was op online vermeldingen, beoordelingsplatforms en lokale bedrijfsgidsen. Hierdoor kon hun lokale online aanwezigheid en autoriteit toenemen.

Bovendien richtten we ons op de optimalisatie van hun Google Mijn Bedrijf (GMB)-profiel, waarbij we ervoor zorgden dat dit niet alleen actueel was, maar ook boeiend en informatief. Dit zou lokale gebruikers aantrekken om met Vet Voeding en Training in contact te komen en mogelijk klanten te worden.

De lokale SEO-campagne voor Vet Voeding en Training had tot doel hun positie als een vertrouwde lokale bron voor voedings- en trainingsadvies te versterken en klanten binnen hun directe geografische gebied aan te trekken. In onze aankomende casestudy zullen we dieper ingaan op de toegepaste strategieën, de aangepakte uitdagingen en de tastbare resultaten op het gebied van verhoogde lokale zichtbaarheid en klantbetrokkenheid.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.