Visuele Identiteit en Bestickering voor MDG Dienstengroep

Case

Achtergrond: MDG Dienstengroep kreeg de kans om een unieke visuele identiteit te creëren die perfect past bij hun merkessentie. Ons ontwerpteam werkte nauw samen met belanghebbenden van MDG om een onderscheidend logo en een uitgebreide merkidentiteit te ontwikkelen, die zich uitstrekt tot hun visitekaartjes, briefpapier, offertes en voertuigbestickering.

Uitdaging: Het logo moest een weerspiegeling zijn van MDG Dienstengroep’s kernwaarden en ambities. Het moest direct herkenbaar en memorabel zijn, met schone lijnen, een levendig kleurenpalet en betekenisvolle symboliek. Dit logo is niet slechts een visueel element, maar een symbool van MDG’s toewijding aan uitmuntendheid en innovatie in hun branche.

Aanpak Rocketstyle:

  • Logo Ontwikkeling: We werkten nauw samen met MDG om een uniek logo te creëren dat hun waarden en visie weerspiegelt. Het resultaat is een herkenbaar en krachtig logo dat de kern van hun bedrijf vertegenwoordigt.
  • Uitgebreide Merkidentiteit: We breidden de merkidentiteit uit naar verschillende touchpoints, waaronder visitekaartjes, briefpapier en offertes. Elk van deze materialen straalt professionaliteit en uniciteit uit, waardoor een blijvende indruk wordt achtergelaten op klanten en partners.
  • Voertuigbestickering: We namen de verantwoordelijkheid voor de bestickering van hun voertuigen, zodat MDG’s wagenpark elke keer dat het de weg op gaat, verandert in een rijdende reclamezuil voor hun merk.

Resultaten: Deze uitgebreide branding-inspanning heeft MDG Dienstengroep geholpen om niet alleen op te vallen in hun branche, maar ook om een consistente en krachtige merkaanwezigheid in de markt te creëren. Het nieuwe logo en de merkidentiteit hebben de herkenbaarheid van MDG vergroot en dragen bij aan hun positie als innovatieve leider in de sector.

Conclusie: De visuele identiteit en voertuigbestickering die we voor MDG Dienstengroep hebben ontwikkeld, zijn meer dan alleen grafische elementen. Ze zijn een weerspiegeling van de essentie van het bedrijf en dragen bij aan een sterke en samenhangende merkaanwezigheid. In onze aankomende casestudy zullen we dieper ingaan op het ontwerpproces, de uitdagingen die we zijn tegengekomen, en de tastbare impact die deze merkherziening heeft gehad op het bedrijf van MDG Dienstengroep.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.