Vernieuwing van de website voor Bulthaup Keukenarchitectuur in Zeist

Case

Achtergrond:

Bulthaup Keukenarchitectuur, gelegen in Zeist en bekend om hun hoogwaardige keukendesigns, had de ambitie om hun online aanwezigheid te moderniseren en te optimaliseren. Het doel was om een groter aantal leads te genereren voor hun inspiratieboeken.

Uitdaging:

De voormalige website was verouderd en voldeed niet meer aan de moderne standaarden van design en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast was het voor potentiële klanten een uitdaging om eenvoudig inspiratieboeken aan te vragen door beperkte functionaliteiten.

Aanpak van Rocketstyle:

Modern Webdesign: Rocketstyle nam de taak op zich om een compleet nieuwe, responsieve website te ontwerpen die de finesse en elegantie van Bulthaup Keukenarchitectuur uitstraalt.

Gebruiksvriendelijkheid: De vernieuwde website is nu geoptimaliseerd voor gebruiksgemak, inclusief intuïtieve navigatie en duidelijke call-to-action knoppen die bezoekers aansporen tot actie.

Lead Generatie Functies: Er is een speciaal formulier geïntegreerd waardoor bezoekers moeiteloos de inspiratieboeken kunnen aanvragen.

SEO-optimalisatie: Met de SEO-optimalisatie heeft de nieuwe website een verhoogde zichtbaarheid gekregen in de regio Zeist, wat essentieel is voor lokale vindbaarheid.

Resultaten:

De lancering van de nieuwe website was een groot succes. We zagen een indrukwekkende toename van 80% in het totale websiteverkeer. Bovendien verdubbelden de aanvragen voor inspiratieboeken bijna, wat de positieve invloed van het nieuwe design en de verbeterde gebruikerservaring op leadgeneratie onderstreept.

Conclusie:

Dankzij een gloednieuw websiteontwerp en ontwikkeling door Rocketstyle, heeft Bulthaup Keukenarchitectuur in Zeist hun online aanwezigheid aanzienlijk kunnen versterken. Dit heeft geleid tot een significante toename in leads en een verbeterde ervaring voor hun klanten, wat weer ten goede komt aan de groei van hun onderneming.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.