Bestickering ontwerpen Bedrijfspand

Case

Onze samenwerking met MDG Dienstengroep omvatte ook het ontwerp en de implementatie van de branding en bewegwijzering voor hun recent verworven bedrijfsgebouw. Dit project omvatte verschillende elementen van grafisch ontwerp en branding om ervoor te zorgen dat de buitenkant van het gebouw de identiteit van het bedrijf weerspiegelde en effectief de aanwezigheid ervan communiceerde. Hier is een overzicht van de belangrijkste aspecten van dit project:

Ontwerp van de buitenzijde:

We werkten nauw samen met MDG Dienstengroep om bestickering voor de buitenzijde te ontwerpen, inclusief het logo van het bedrijf, de naam en eventuele andere relevante informatie. Het ontwerp had tot doel een visueel aantrekkelijke en samenhangende uitstraling te creëren die in lijn was met de branding van het bedrijf.

Grafische elementen op de gevel:

Naast bewegwijzering hebben we mogelijk aangepaste grafische elementen of kunstwerken ontworpen die de gevel van het gebouw sierden. Deze graphics konden elementen bevatten die de diensten, waarden of andere boodschappen van MDG Dienstengroep weerspiegelden.

Kleur- en materiaalgebruik:

We zorgden ervoor dat de kleuren en materialen die werden gebruikt in de bewegwijzering en graphics op de buitenkant van het gebouw consistent waren met de merkidentiteit van MDG Dienstengroep. Dit handhaafde merkherkenning en samenhang.

Zichtbaarheid en impact:

Er werd rekening gehouden met de grootte, plaatsing en zichtbaarheid van de bewegwijzering en graphics om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk zichtbaar waren voor voorbijgangers en bezoekers. Een goed ontworpen en strategisch geplaatste externe branding kan een sterke indruk maken.

Het branding- en bewegwijzeringsproject voor het nieuwe bedrijfsgebouw van MDG Dienstengroep had tot doel een gastvrije en herkenbare aanwezigheid te creëren die een positieve indruk achterliet bij klanten, bezoekers en de gemeenschap.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij vinden het belangrijk dat dit gesprek extreem waardevol is. Jou meer resultaat laten behalen is voor ons het allerbelangrijkste.