fbpx Skip to main content

Real-time inzichten in website- en webshopprestaties met het nieuwe Performance Dashboard van Rocketstyle

Bilthoven, 1-10-2023 – Wij kondigen vandaag de lancering aan van een nieuwe toevoeging aan onze dienstverlening genaamd Performance dashboards. Met dit nieuwe serviceonderdeel stelt Rocketstyle haar klanten in staat om real-time inzichten te verkrijgen in de prestaties van hun websites en webshops. Dit initiatief benadrukt de inzet van Rocketstyle om uitstekende service te bieden en haar klanten te helpen succesvol te zijn in het online landschap.

Voor alle klanten waarvoor Rocketstyle online marketingactiviteiten en campagnes verzorgt, wordt binnenkort een Performance Dashboard geïntroduceerd. Via dit dashboard kunnen klanten de belangrijkste gegevens met betrekking tot de prestaties van hun website of webshop in real-time inzien. Het Performance Dashboard biedt waardevolle inzichten en meetbare statistieken die klanten helpen bij het monitoren en optimaliseren van hun online aanwezigheid.

Een vereiste voor het gebruik van het Performance Dashboard is dat de website goed wordt onderhouden en voldoet aan alle eisen. Dit omvat onder andere de overstap naar Google Analytics 4. Indien de overstap naar Google Analytics 4 nog niet is uitgevoerd, raden we klanten aan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen, aangezien de huidige Universal Analytics-properties op 1 juli zullen verdwijnen. Ons team staat klaar om te ondersteunen bij de migratie naar Google Analytics 4 en verdere vragen te beantwoorden.

“Met de introductie van het Performance Dashboard streven we ernaar om onze klanten waardevolle inzichten te bieden en hen te helpen bij het nemen van data-gedreven beslissingen,” aldus [Naam woordvoerder], CEO van Rocketstyle. “Door real-time gegevens en statistieken beschikbaar te stellen, willen we onze klanten in staat stellen om hun online prestaties te verbeteren en succesvol te zijn in het steeds veranderende digitale landschap.”

Rocketstyle is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het bieden van innovatieve oplossingen aan haar klanten. Het Performance Dashboard is een uitbreiding van het dienstenaanbod en stelt klanten in staat om hun online marketinginspanningen effectiever te meten en te optimaliseren.

Voor meer informatie over het Performance Dashboard en de overstap naar Google Analytics 4, kunt u hier verder lezen [voeg hier de link naar de relevante pagina op uw website toe].