fbpx

Na 3 jaar optimaliseren, durven we met zekerheid te zeggen dat ons vacature model een van de beste en meest kostenefficiënte manieren is om snel geschikt personeel te vinden. Zelfs voor lastig in te vullen functies gaan we bij Rocketstyle de uitdaging graag aan.

Voor een groot aantal lokale uitzendbureaus en detacheerders zetten wij onze marketingmethodes in om de ideale kandidaat te selecteren. En dat vele malen goedkoper dan de bestaande vacatureplatformen.

Iets waar onze klanten enorm mee geholpen zijn.

Online vacaturecampagnes

Als uitzendorganisatie is het onmogelijk om uw bedrijf middels de bekende vacatureplatformen te onderscheiden. Daarnaast betaalt u bij Indeed, Jobbird of Vacaturebank de hoofdprijs voor een gering aantal kandidaten.

Middels jobmarketing op basis van Big Data en AI komt u er binnen een paar minuten achter hoe ons bewezen vacaturemodel ervoor kan zorgen dat ook uw organisatie eenvoudig sollicitanten in uw mailbox ontvangt.

In 2018 zijn wij gestart met onze recruitment methodiek waarbij zelfs zéér lastige vacatures ingevuld kunnen worden. Dit model passen wij inmiddels enkele jaren toe en kan in elke sector toegepast worden.

Hoe ziet uw ideale kandidaat eruit?

Recruitment marketing is meer dan het plaatsen van vacatures en dan maar hopen op het beste. Daarom beginnen we met een uitgebreid data onderzoek. Middels Big Data kunnen wij uw ideale kandidaat selecteren. Zo specifiek, realistisch en gedetailleerd mogelijk.

Om een voorbeeld te geven: een vacature wordt enkel vertoond aan mensen die in een straal van 10km van uw bedrijf wonen, tussen de 35-45 jaar oud zijn, een bepaalde opleiding hebben gevolgd en geïnteresseerd zijn in marketing.

Wilt u meer weten over onze vacaturecampagne strategie of bent u benieuwd hoe we uw ideale kandidaat in kaart kunnen brengen en kunnen selecteren voor een aanbod?

Neem dan gerust contact met ons op!

Rocketstyle
P.C. Staalweg 12
3721TJ, Bilthoven

T: 030 – 207 20 47
E: info@rocketstyle.nl