fbpx

SEO is een waardevolle manier om meer websitebezoekers te genereren en daar profiteren talloze webshops van.

Wanneer men besluit dat zij zich gaan concentreren op SEO als primaire marketingstrategie, is het zaak om alles op de website te optimaliseren zodat Google u ‘gratis’ bezoekers stuurt.

Zoekwoordonderzoek is stap één. En onze klant wilde graag op (het leek) belangrijkste keyword gevonden worden. Een zoekwoord met 10.000 zoekopdrachten per maand en een moeilijkheidsgraad van 67/100.

Mogelijk, maar moeilijk.

Op één woord gevonden worden is inderdaad een mogelijke strategie. Als u op alléén dat woord gevonden wilt worden en per se op #1 wilt ranken. Maar op meerdere termen focussen, en daarmee zorgen dat al deze termen op de 1e pagina komen en op basis daarvan verder optimaliseren, is vele malen beter.

Vaak zullen zoektermen met minder zoekverkeer beter vindbaar zijn én beter converteren omdat ze specifieker zijn, en als een van deze op de eerste pagina staat, kan dat veel meer omzet opleveren dan gevonden worden op één woord.

Als u alleen relevant verkeer naar uw website wilt genereren, is het vaak voldoende om een aantal creatieve blog posts en SEO landingspagina’s. Maar SEO gaat niet alleen over massale hoeveelheden gratis verkeer. Het gaat ook om conversie. Bij deze partij was het eenvoudig om in de gaten te houden welke zoektermen het meeste verkeer opleverden, en een stuk lastiger om te ranken op dat éne supercompetitieve zoekwoord.

Onze werkwijze:

  1. Focus op de eindgebruiker en al het andere volgt.
  2. Het is het beste om één ding echt, echt goed te doen.
  3. U kunt resultaat behalen als u op minder populaire zoektermen actief bent/wordt.

​Onze klanten helpen om op Google te rangschikken is leuk en in de meeste gevallen ook zeer lonend. In dit geval, met de focus op meerdere keywords i.p.v. één keyword, hebben we de klant geholpen om in slechts 60 dagen 200% meer zichtbaarheid te genereren op Google.

Met als resultaat, dubbel zoveel verkopen!

Dit is inderdaad een belangrijk vraagstuk en iedereen wil wel weten hoe zij SEO makkelijker kunnen maken.

Kunnen wij u helpen met vraagstukken op het gebied van klantenwerving of leadgeneratie? Stel uw vraag en u hoort snel van ons!

Rocketstyle
P.C. Staalweg 12
3721TJ, Bilthoven

T: 030 – 207 20 47
E: info@rocketstyle.nl