fbpx Skip to main content

Rocketstyle versterkt website-onderhoud met maandelijkse onderhoudsrapporten

Bilthoven, 21-06-2023, wij kondigen met trots de lancering aan van een nieuw onderdeel binnen onze dienstverlening, genaamd onderhoudsrapporten. Deze toevoeging heeft als doel waardevolle inzichten en transparante communicatie te bieden aan klanten die Rocketstyle hebben ingeschakeld voor het onderhoud van hun website. Met deze lancering toont Rocketstyle haar toewijding aan het leveren van uitstekende service en het continu verbeteren van haar diensten.

Als onderdeel van dit nieuwe initiatief zal Rocketstyle voor alle klanten die gebruikmaken van haar website-onderhoudsdiensten, onderhoudsrapporten introduceren. Deze rapporten zullen maandelijks worden gegenereerd en rechtstreeks naar de klanten worden verzonden. Ze bevatten gedetailleerde informatie over de uitgevoerde onderhoudstaken op hun website gedurende de betreffende periode. Door middel van deze rapporten wordt transparantie en duidelijkheid geboden, zodat klanten op de hoogte blijven van de genomen maatregelen om de optimale prestaties en veiligheid van hun website te waarborgen.

Naast de onderhoudsrapporten zal Rocketstyle ook nieuwe onderhoudspakketten introduceren, die nog beter aansluiten op de uiteenlopende behoeften van haar klanten. Deze nieuwe pakketten zijn ontworpen om een nog hoger niveau van ondersteuning en maatwerkopties te bieden, zodat klanten toegang hebben tot de meest geschikte onderhoudsoplossingen voor hun website. Rocketstyle zal haar klanten tijdig informeren over de beschikbaarheid en kenmerken van de nieuwe onderhoudspakketten.

Rocketstyle streeft er voortdurend naar om haar serviceverlening te verbeteren en zich aan te passen aan de veranderende behoeften van haar klanten. De introductie van onderhoudsrapporten en nieuwe onderhoudspakketten onderstreept de toewijding van het bureau om haar diensten voortdurend te verbeteren en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan haar klanten.

Voor klanten die momenteel vertrouwen op Rocketstyle voor het onderhoud van hun website, biedt de overgang naar maandelijkse onderhoudsrapporten waardevolle inzichten in de voortdurende inspanningen om hun website te optimaliseren. Naarmate Rocketstyle de nieuwe onderhoudspakketten uitrolt, krijgen klanten de mogelijkheid om de pakketten te verkennen en over te stappen op de pakketten die het beste aansluiten bij hun specifieke behoeften, waardoor hun online aanwezigheid verder wordt versterkt.