fbpx Skip to main content

Website ontwikkeling

Ontdek de kracht van professionele website ontwikkeling

Maak indruk met een professionele website

Jouw succes online begint met een professionele website!

Wil je een krachtige online aanwezigheid opbouwen die je bedrijf naar nieuwe hoogten tilt? Zoek je een betrouwbare partner die jouw visie tot leven kan brengen met een indrukwekkende website? Zoek niet verder, wij zijn jouw toonaangevende expert in website ontwikkeling.

Bij Rocketstyle begrijpen we dat jouw website meer is dan alleen het digitale visitekaartje van het bedrijf. We streven ernaar om websites te creëren die impact maken en een blijvende indruk achterlaten. Ons ervaren team van marketeers, developers en designers combineert technische expertise met creatieve flair om unieke en op maat gemaakte websites te leveren die perfect passen bij jouw merkidentiteit en bedrijfsdoelen.

Het belang van een professionele website

Maak slimme zetten met strategie en doelgerichte webontwikkeling!

In het digitale tijdperk van vandaag is uw website meer dan alleen een online visitekaartje; het is vaak het eerste contactpunt tussen uw bedrijf en potentiële klanten. In de huidige digitale markt benadrukt het belang van een professionele, goed ontworpen website. Zo’n website is cruciaal voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het vergroten van de merkwaarde, en het genereren van meer leads en conversies. Bij Rocketstyle begrijpen we deze essentiële factoren. Daarom bieden we premium website ontwikkelingsdiensten aan, gespecialiseerd in WordPress, het meest gebruikte en flexibele contentmanagementsysteem ter wereld.

Onze aanpak

Een visueel aantrekkelijk ontwerp en logische opbouw door wireframing!

Bij Rocketstyle geloven we dat elke website een verlengstuk van uw merk moet zijn. Daarom hebben we een gedetailleerde en doordachte methodologie ontwikkeld die ons in staat stelt om websites te creëren die niet alleen mooi, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk zijn.

 1. Wireframing: Voordat we duiken in het daadwerkelijke ontwerp, beginnen we met het opzetten van een wireframe. Dit is een blauwdruk van uw website, waarin de hoofdonderdelen en de structuur worden geschetst. Het helpt ons en u om een duidelijk beeld te krijgen van hoe de site zal functioneren en stroomlijnt het ontwerpproces.
 2. Ontwerp: Met de wireframe als basis, werken onze getalenteerde ontwerpers nauw samen met u om een visueel aantrekkelijk ontwerp te creëren dat uw merkidentiteit weerspiegelt en de aandacht van bezoekers trekt.
 3. Ontwikkeling: Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan onze ontwikkelaars aan de slag om uw visie tot leven te brengen. Met behulp van de nieuwste technologieën en best practices zorgen we ervoor dat uw website soepel werkt en aan alle moderne eisen voldoet.
 4. Testing: Een cruciale stap in ons proces is testing. We testen uw website op verschillende apparaten en browsers om ervoor te zorgen dat hij altijd optimaal presteert, ongeacht hoe of waar een gebruiker toegang zoekt.
 5. Lancering: De laatste stap is de lancering. Maar voordat uw website live gaat, zorgen we voor een laatste controle en optimalisatie. Na de lancering blijven we beschikbaar voor eventuele aanpassingen, updates of ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw site blijft presteren op zijn best.

Ons proces van website ontwikkeling

Bouwen aan een krachtige website

Bij Rocketstyle hebben we een grondig en bewezen proces geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat elke website die we bouwen voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hier is een gedetailleerd overzicht van onze aanpak:

 1. Ontwerp op maat en ontwikkeling van de website: Het begint allemaal met een uniek ontwerp dat aansluit bij uw merkidentiteit. Onze ontwerpers en ontwikkelaars werken hand in hand om een op maat gemaakte website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en intuïtief voor uw bezoekers.
 2. Responsief ontwerp voor alle apparaten: In deze moderne tijd is het essentieel dat uw website er goed uitziet en functioneert op alle apparaten, of het nu een desktop, tablet of smartphone is. We zorgen ervoor dat uw site zich naadloos aanpast aan elk schermformaat.
 3. SEO-vriendelijke website: Een mooie website is nutteloos als niemand hem kan vinden. We bouwen uw site met SEO in gedachten, zodat u een betere kans hebt om hoog te ranken in zoekmachineresultaten en meer organisch verkeer naar uw site te trekken.
 4. Integratie van social media en Google Analytics: We integreren uw website met belangrijke social media platforms en zorgen voor een naadloze integratie met Google Analytics, zodat u inzicht kunt krijgen in het verkeer en het gedrag van uw bezoekers.
 5. Onderhoud en updates: De digitale wereld is altijd in beweging. Daarom bieden we regelmatige onderhouds- en update-services aan om ervoor te zorgen dat uw website up-to-date, veilig en operationeel blijft.

Waarom Rocketstyle kiezen voor uw website

Ready, set, launch!

Als het gaat om de digitale representatie van uw merk, mag er niets aan het toeval worden overgelaten. Hier zijn de unieke voordelen die Rocketstyle biedt:

 1. Ervaring en expertise: Ons team bestaat uit deskundige ontwerpers en ontwikkelaars die jarenlange ervaring hebben in de branche. We hebben honderden websites met succes gelanceerd, elk met zijn eigen unieke uitdagingen en oplossingen.
 2. Gebruiksvriendelijke ontwerpen: Bij Rocketstyle geloven we dat een goed ontwerp intuïtief en gebruikersgericht moet zijn. We streven naar websites die bezoekers aanspreken en hen aanzetten tot actie.
 3. Geoptimaliseerd voor prestaties: Onze websites worden niet alleen aantrekkelijk ontworpen, maar ook geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Dit zorgt voor een soepelere gebruikerservaring en betere SEO-rankings.
 4. Toekomstgerichte technologie: We gebruiken de nieuwste technologieën en volgen onze eigen best-practices om ervoor te zorgen dat uw website voorbereid is op de toekomst en kan meegroeien met uw bedrijf.
 5. Full-service aanpak: Van het initiële concept tot de lancering en het daaropvolgende onderhoud – we bieden een totaaloplossing voor al uw behoeften.
 6. Op maat gemaakte oplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke wensen en doelstellingen.
 7. Transparantie en communicatie: We geloven in open communicatie en houden u op de hoogte bij elke stap van het proces. Uw feedback en input zijn van cruciaal belang voor ons.

Kiezen voor Rocketstyle betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een partner die zich inzet voor uw succes.

Onze website ontwikkeling pakketten

Neem vandaag nog contact met ons op

Basic

995

excl. btw
 • Aantal pagina’s: tot 5
 • Responsief ontwerp: Ja
 • Inclusief teksten: Basis
 • Contactformulier integratie: Ja
 • Basis SEO-configuratie: Ja
 • Ondersteuning: e-mail
Offerte aanvragen

PlusMeest gekozen

2495

excl. btw
 • Aantal pagina’s: tot 10
 • Responsief ontwerp: Ja
 • Inclusief teksten: Uitgebreid
 • Contactformulier integratie: Ja
 • Geavanceerde SEO-instellingen: Ja
 • Ondersteuning: e-mail en telefoon
Offerte aanvragen

Premium

N.o.t.k.

excl. btw
 • Aantal pagina’s: onbeperkt
 • Responsief ontwerp: Ja
 • Inclusief teksten: Uitgebreid
 • Contactformulier integratie: Ja
 • Geavanceerde SEO-instellingen: Ja
 • Ondersteuning: e-mail en telefoon
Offerte aanvragen