https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Webshops

Het starten of optimaliseren van je webshop

Online meer resultaat

Een website of webshop is meer dan een visitekaartje. Het is de perfecte tool om je doelgroep te bereiken

Vergroot je bereik

Bereik meer mensen door hogere posities in zoekmachines, zoals Google

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat draagt een website of webshop bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads

Een webshop ontwikkelen, en dan?

Iedereen weet dat online shoppen groter is dan ooit. Winkelcentra worden steeds leger en online verkopen wordt steeds belangrijker. Noem een product en je kan het online kopen. Dit zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven een webshop willen beginnen. Dit zorgt ook voor meer concurrentie online. Dat maakt de online marketing na het ontwikkelen van een webshop minstens even belangrijk als de ontwikkeling van de webshop zelf.

Rocketstyle als partner voor het ontwikkelen en vindbaar maken van je webshop

Wanneer je een webshop wil laten ontwikkelen zit je bij Rocketstyle goed. Wij hebben webshops ontwikkeld voor meer dan 50+ klanten. Webshops bouwen we in een CMS, waarin jij zelf ook eenvoudig kan werken en je producten kan beheren. Hiervoor bestaat de mogelijkheid om te werken in WooCommerce (WordPress), maar zijn systemen zoals Shopify ook mogelijk. Wanneer de webshop staat, is evenmin zo belangrijk om vervolgens ervoor te zorgen dat de webshop goed vindbaar is en dat klanten bestellingen plaatsen op de webshop. Dit is waar de kracht van Rocketstyle ligt. Wij werken vanuit een online strategie, waarmee we bepalen welke doelen er zijn. Op basis van deze doelen kunnen we bepalen welke online marketing kanalen ingezet worden om dit te behalen, zodat we kunnen werken naar een goed converterende shop met een groot aantal bezoekers. Wil jij een webshop laten ontwikkelen, of heb je al een webshop en wil je het aantal bezoekers of conversies verhogen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?