https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

TikTok adverteren

Adverteer op één van de snelst groeiende sociale media platformen

Targetmogelijkheden

Maak gebruik van de meest authentieke verbinding tussen een merk en doelgroep met behulp van de juiste targeting

Vergroot je bereik

De inzet van social advertising vergroot het bereik van je merk onder de juiste doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat social advertising bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

Welke mogelijkheden biedt TikTok adverteren om jouw doelgroep te bereiken?

TikTok is in korte tijd één van de populairste app geworden. Veel jongeren gebruiken de app, maar ook oudere gebruikers zijn steeds vaker actief op de app. TikTok biedt de mogelijkheid om video-advertenties te plaatsen op het platform. De slogan van TikTok is: ”don’t make ads, make TikToks”. Hiermee geeft TikTok erg goed aan dat er enorme kansen liggen op het platform om advertenties de look en feel van een ”normale” TikTok te geven. Dit soort advertenties genereren op TikTok een erg hoge mate van aandacht onder de gebruikers. Belangrijk om te weten is dat de doelgroep over het algemeen jonger is dan op andere sociale media platformen.

Hoe Rocketstyle jouw organisatie kan helpen met TikTok ads

Bezit jij over een website of webshop, waarvan de doelgroep zich bevindt op TikTok? Dan kunnen wij je helpen op het gebied van TikTok adverteren. Met jarenlange ervaring op het gebied van online marketing en social advertising kunnen wij je helpen om te groeien. Wij denken altijd mee vanuit de groei van jouw bedrijf. Tijdens de campagne sturen wij constant op basis van data, zodat wij het maximale resultaat kunnen behalen. Wil je meer informatie over TikTok adverteren, of wil jij erachter komen hoe Rocketstyle je kan helpen bij het behalen van meer resultaat online? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?