https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

LinkedIn adverteren

Bereik je doelgroep op LinkedIn

Targetmogelijkheden

Maak gebruik van de meest authentieke verbinding tussen een merk en doelgroep met behulp van de juiste targeting

Vergroot je bereik

De inzet van social advertising vergroot het bereik van je merk onder de juiste doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat social advertising bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

LinkedIn adverteren inzetten voor het bereiken van je b2b doelgroep

LinkedIn is het populairste sociale mediakanaal voor professionals. Hier onderhouden zij hun netwerk en delen zij kennis. Wanneer jouw doelgroep zich b2b bevindt, is de kans groot dat deze doelgroep zich bevindt op LinkedIn. Dit maakt LinkedIn adverteren ideaal voor bedrijven die zich richten op zakelijke klanten.

Expert in Facebook adverteren

LinkedIn biedt unieke mogelijkheden met betrekking tot targeting en adverteren. Zo kunnen wij met behulp van LinkedIn jouw doelgroep bereiken op basis van demografische data zoals branche, functietitel, bedrijfstak en naam. Door de doelgroep zeer specifiek te kunnen targeten, kom jij eenvoudig in contact met jouw potentiƫle klanten. LinkedIn campagnes worden altijd gestuurd op basis van data. Hierdoor wordt de campagne gestuurd op basis van de juiste cijfers, waardoor we het maximale resultaat weten te behalen vanuit de campagne. Wil jij starten met een LinkedIn campagne om jouw doelgroep te bereiken? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee in de mogelijkheden. Zo werken wij samen aan resultaat.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?