https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Instagram adverteren

Bereik je doelgroep via advertenties op Instagram

Targetmogelijkheden

Maak gebruik van de meest authentieke verbinding tussen een merk en doelgroep met behulp van de juiste targeting

Vergroot je bereik

De inzet van social advertising vergroot het bereik van je merk onder de juiste doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat social advertising bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

Instagram adverteren als onderdeel van je online strategie

Instagram beschikt over dezelfde advertentiehulpmiddelen als Facebook. Vanuit één plek kunnen campagnes opgezet, beheerd en geoptimaliseerd worden. Met Instagram Stories heeft Instagram een van de grootste mogelijkheden op het gebied van stories, wat erg interessant is voor verschillende vormen van adverteren. Daarnaast is het op Instagram mogelijk om gebruik te maken van hun slimme algoritme. Op deze manier zorgt het systeem van Instagram ervoor dat de advertentie op het juiste moment aan de juiste doelgroep wordt getoond.

Instagram adverteren in samenwerking met Rocketstyle

Instagram telt meer dan 4 miljoen gebruikers. Rocketstyle zet Instagram adverteren al jaren in om deze gebruikers te targeten met slimme & creatieve advertenties. Zo weten wij jouw verhaal visueel te vertellen én te verkopen. Of het nu gaat om producten of diensten, wij weten de doelgroep te bereiken. Heb jij een vraagstuk met betrekking tot Instagram adverteren en wil jij die met ons bespreken? Daag ons uit, wij zijn erg benieuwd!

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?