https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Facebook adverteren

Bereik je doelgroep op een van de grootste sociale media platformen

Targetmogelijkheden

Maak gebruik van de meest authentieke verbinding tussen een merk en doelgroep met behulp van de juiste targeting

Vergroot je bereik

De inzet van social advertising vergroot het bereik van je merk onder de juiste doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat social advertising bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

Facebook adverteren als onderdeel van je online strategie

Facebook is één van de grootste sociale media platformen. Facebook kent een groot aantal gebruikers in Nederland, waarvan het grootste deel Facebook zelfs dagelijks gebruikt. Hierdoor bevindt een erg groot deel van jouw doelgroep zich op dit sociale media kanaal. Facebook kent veel gerichte targeting mogelijkheden, waardoor deze vorm van adverteren inzetbaar is in elke fase van de klantreis. Doormiddel van deze advertenties kun je op een gerichte manier, met behulp van big data naamsbekendheid, websitebezoekers en conversies genereren.

Expert in Facebook adverteren

Met jarenlange ervaring op het gebied van Facebook adverteren, het beheren van grote én kleine budgetten en het schalen van allerlei soorten campagnes, kunnen wij ons met recht expert in Facebook adverteren noemen. Alle campagnes die we op Facebook opzetten, beheren en optimaliseren doen we volledig op basis van data. Of het nu gaat om een campagne voor naamsbekendheid, interactie, of conversies, wij weten raad met jouw vraagstuk. Neem vrijblijvend eens contact met ons op, dan denken wij graag eens met je mee.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?