https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Social advertising

Bereik gericht de juiste doelgroep via social advertising en vergroot je bereik

Targetmogelijkheden

Maak gebruik van de meest authentieke verbinding tussen een merk en doelgroep met behulp van de juiste targeting

Vergroot je bereik

De inzet van social advertising vergroot het bereik van je merk onder de juiste doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat social advertising bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

Hoe draagt social advertising bij aan je online strategie?

Hoewel je social media misschien ziet als een struikelblok is het een absolute aanwinst voor je bedrijf, mits je het goed inzet. De inzet van social advertising kan je enorm helpen bij het onder de aandacht brengen van je product of dienst bij de juiste doelgroep. Hierdoor kun je op een eenvoudige manier meer naamsbekendheid, leads en conversies genereren. Echter, denken veel mensen dat social media advertising slechts een gesponsorde post is op Facebook of andere sociale media. Dit is niet het geval. Achter social advertising zit (als je het goed doet) een hele strategie, van doelstelling tot targeting en rapportages. Hierdoor kun je op basis van data niet alleen betere campagnes opzetten, maar ook je campagnes optimaliseren. Dit verhoogt het resultaat en ook de Return On Investment.

Social advertising overlaten aan specialisten?

Rocketstyle helpt merken en bedrijven om een publiek te betrekken en te activeren door middel van social media. We ontwikkelen en voeren creatieve marketingstrategieën uit om jouw merkverhaal op schaal te versterken en jouw doelgroep te bereiken.

Op social media kunnen we gebruik maken van de meest authentieke verbinding tussen een merk en doelgroep met behulp van onze unieke social media werkwijze.

We hebben de afgelopen 3 jaar talloze veranderingen meegemaakt op het gebied van social media, op allerlei platformen. Van de komst van TikTok tot de meest creatieve influencer marketingcampagnes op grote en kleine schaal.

Jouw verhaal vertellen via social media of adverteren via Facebook, LinkedIn of Instagram om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep? Dan zit je bij ons goed. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zitten klaar om jou te helpen met jouw vraagstuk. Neem vrijblijvend eens contact op door een gratis strategiegesprek in te plannen.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?