https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Google Shopping

Promoot je producten in het zoeknetwerk van Google

Online meer resultaat

De inzet van SEA draagt bij aan het behalen van meer online resultaat via jouw website of webshop

Vergroot je bereik

Bereik meer mensen doormiddel van gerichte advertenties op zoekmachines richting jouw doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat draagt SEA bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

Je producten in Google

Bezit jij een webshop waarop je producten verkoopt en zoek je een manier om doormiddel van advertenties hogere omzet te genereren? Dan is Google Shopping wat voor jou. Dankzij Google Shopping kun je je producten promoten in het grootste zoeknetwerk. Zo worden de producten weergegeven met een afbeelding en prijs in de zoekresultaten. Je betaalt wanneer er geklikt wordt op je product en de potentiƫle klant dus de productpagina op je website bezoekt.

Experts in Google Shopping

Rocketstyle heeft jarenlange ervaring in Google Shopping campagnes. Doormiddel van slimme koppelingen met websites en feedmanagement, weten we de productinformatie en prijzen eenvoudig snel en efficiƫnt naar het Google Merchant Center te sturen. Hierin wordt de koppeling gemaakt met Google Shopping Ads. Onze campagnes worden altijd gestuurd op basis van data. Dit zorgt ervoor dat we de campagnes optimaal in kunnen zetten om een zo hoog mogelijk conversiepercentage te bereiken. Ben jij benieuwd hoe we dit in kunnen zetten voor jouw producten? Neem contact met ons op en wij denken graag eens met je vraagstuk mee!

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?