https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Google Ads

Websitebezoekers werven of online verkopen genereren via advertenties in Google

Online meer resultaat

De inzet van SEA draagt bij aan het behalen van meer online resultaat via jouw website of webshop

Vergroot je bereik

Bereik meer mensen doormiddel van gerichte advertenties op zoekmachines richting jouw doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat draagt SEA bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

Adverteren in de grootste zoekmachine: Google

De inzet van SEA (zoekmachine adverteren) kan je helpen bij het verkrijgen van meer gerichte leads voor je website of webshop. Je bereikt je doelgroep doormiddel van advertenties op het moment dat ze zoeken naar wat jij aanbiedt op Google. Dit kan op verschillende manieren. Zo zou dit kunnen met een search advertentie, maar bijvoorbeeld ook met een display advertentie of een shopping advertentie in het geval van een webshop.

Google Ads campagne uit laten voeren door Rocketstyle?

De inzet van betaalde advertenties op Google kunnen veel waarde brengen voor je bedrijf. Wel is het zo dat om deze resultaten te kunnen behalen, je moet weten wat je doet. Rocketstyle heeft jarenlange ervaring met Google Ads, waarbij we altijd meedenken vanaf de start. Zo zorgen we ervoor dat het aanbod matcht met de wensen van de doelgroep, zorgen we ervoor dat de structuur van het account en de advertenties juist is en dat alles op de juiste manier meetbaar is. Zo kunnen we door de gehele campagne heen sturen op resultaat. Ben jij benieuwd wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van Google Ads? Neem contact met ons op en we leggen het je graag uit.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?