fbpx Skip to main content

SEA

Vergroot jouw online zichtbaarheid en behaal meetbare resultaten met krachtige SEA-campagnes!

Resultaatgerichte SEA-campagnes

Vergroot het verkeer naar jouw website en bereik nieuwe klanten.

Wil je jouw online aanwezigheid vergroten, waardevol verkeer genereren en jouw bedrijfsdoelen behalen? Bij ons vind je de juiste oplossing! Met onze SEA campagnes (Search Engine Advertising) vergroten we jouw online zichtbaarheid en bouwen we aan de groei van jouw bedrijf.

Met onze ervaring in SEA, laten we jouw bedrijf opvallen in zoekresultaten en bereiken we effectief jouw doelgroep. Of je nu wilt adverteren op Google, Bing, display-advertenties wilt gebruiken of remarketing wilt toepassen, wij hebben de kennis en tools voor succesvolle SEA-campagnes.

Onze aanpak begint met het begrijpen van jouw doelstellingen en doelgroep. Met uitgebreide zoekwoordanalyse creëren we krachtige SEA-campagnes en effectieve advertenties. We volgen jouw SEA-campagnes nauwlettend en optimaliseren ze voor maximaal rendement. Kies voor onze professionele SEA-services en groei met doelgerichte advertenties, maximale zichtbaarheid en meetbare resultaten.

Het belang van SEA in digitale marketing

Ontdek de sleutel tot SEA-succes

In het snel ontwikkelend landschap van digitale marketing is Search Engine Advertising (SEA) uitgegroeid tot een onmisbaar instrument voor bedrijven die online willen presteren. Eén van de grootste voordelen van SEA is het vermogen om gericht verkeer aan te trekken; door advertenties te plaatsen die specifiek zijn afgestemd op de zoekopdrachten van gebruikers, kunnen bedrijven zich rechtstreeks richten tot potentiële klanten die actief op zoek zijn naar hun producten of diensten. Bovendien verhoogt SEA de merkzichtbaarheid aanzienlijk. Zelfs als gebruikers niet onmiddellijk op een advertentie klikken, versterkt het herhaaldelijk zien van merkgerelateerde zoekadvertenties de merkherkenning en -vertrouwen. Tot slot is SEA een krachtige stimulans voor conversies. Omdat de advertenties relevant zijn voor de zoekintentie van de gebruiker, is de kans groter dat ze leiden tot waardevolle acties, zoals aankopen of aanmeldingen. Wij begrijpen de impact en het nut van SEA, en zetten het strategisch in om de doelstellingen van onze klanten te overtreffen.

Onze benadering van SEA

Onze benadering van SEA

Bij Rocketstyle geloven we niet in een ‘one-size-fits-all’ benadering als het gaat om SEA. In plaats daarvan hebben we een op maat gemaakte werkwijze ontwikkeld die zich richt op de unieke behoeften en doelstellingen van elk bedrijf waarmee we samenwerken.

 1. Keyword Research: Onze eerste stap is altijd grondig keyword-onderzoek. We duiken diep in de intentie van uw doelgroep, gebruiken geavanceerde tools en technieken om relevante zoektermen te identificeren en zorgen ervoor dat uw advertenties verschijnen waar ze de grootste impact hebben.
 2. Advertentie Creatie: Een effectieve advertentie spreekt de taal van de doelgroep. Ons creatieve team ontwerpt overtuigende advertenties die niet alleen de aandacht trekken, maar ook aanzetten tot actie.
 3. Campagnebeheer: De digitale wereld is dynamisch, en daarom monitoren we uw campagnes voortdurend. We passen biedstrategieën aan, segmenteren doelgroepen en zorgen ervoor dat uw budget optimaal wordt besteed.
 4. Optimalisatie: Afwachten is geen optie. We analyseren regelmatig de prestaties, voeren A/B-testen uit en finetunen de campagnes voor maximale ROI. Bij elke stap van het proces is onze focus gericht op het stimuleren van conversies en het bieden van tastbare resultaten.

Bij Rocketstyle combineren we strategisch denken met praktische uitvoering, waardoor uw SEA-campagnes niet alleen zichtbaar, maar ook impactvol zijn.

Ons SEA-proces

Ons SEA-proces

 1. SEA Audit: Voordat we beginnen, voeren we een grondige audit uit van bestaande SEA-campagnes (indien van toepassing). Hierbij kijken we naar de effectiviteit van de huidige zoekwoorden, advertentieteksten en biedstrategieën. Deze audit stelt ons in staat om inzicht te krijgen in mogelijke verbeterpunten en kansen voor optimalisatie.
 2. Zoekwoordonderzoek en Analyse: Met behulp van geavanceerde tools identificeren we de zoekwoorden die het meest relevant zijn voor uw bedrijf en industrie. We analyseren het zoekvolume, de concurrentie en de potentiële ROI van elk zoekwoord, zodat we ons kunnen richten op de termen die de grootste impact hebben.
 3. Creatie en Beheer van Advertenties: Zodra we de juiste zoekwoorden hebben geïdentificeerd, gaan we over tot het creëren van aantrekkelijke en doelgerichte advertenties. Elke advertentie wordt zorgvuldig ontworpen om maximale click-through rates en conversies te garanderen. Vervolgens beheren we de campagnes actief, monitoren biedingen en zorgen voor een optimaal budgetgebruik.
 4. Campagne-optimalisatie: Met voortdurende monitoring evalueren we de prestaties van elke advertentie en campagne. Op basis van data-driven inzichten voeren we noodzakelijke aanpassingen door, zoals biedstrategie wijzigingen, segmentatie van doelgroepen, en advertentieaanpassingen.
 5. Landingspagina Optimalisatie: Een effectieve advertentie is slechts het halve werk. We zorgen ervoor dat de landingspagina’s waarop uw bezoekers terechtkomen, zijn geoptimaliseerd voor conversies. Dit betekent duidelijke call-to-actions, snelle laadtijden en een gebruikersvriendelijk design.
 6. Maandelijkse Prestatierapporten: Transparantie is essentieel voor ons. Elke maand ontvangt u gedetailleerde rapporten over de prestaties van uw SEA-campagnes. Hierin worden belangrijke metrics uiteengezet, zoals click-through rates, conversieratio’s en de algehele ROI, zodat u altijd op de hoogte bent van hoe uw investering presteert.

De waarde van partnerschap met Rocketstyle

Meer dan alleen advertenties

Bij Rocketstyle zetten we ons in voor meer dan enkel het creëren van aantrekkelijke advertenties. Onze expertise, en inmiddels jarenlange ervaring, stelt ons in staat om voor diverse klanten effectieve SEA-campagnes te beheren, en we zetten ons in voor constante bijscholing. Omdat we begrijpen dat elk bedrijf uniek is, creëren we op maat gemaakte SEA-strategieën die aansluiten bij uw behoeften en doelstellingen.

De kracht van Rocketstyle ligt in onze resultaatgerichte aanpak. Wij streven ernaar om niet alleen verkeer naar uw website te brengen, maar om te zorgen dat dit verkeer van hoge kwaliteit is en leidt tot conversies. We combineren dit met onze toewijding aan transparante communicatie, waarbij u regelmatige rapportages ontvangt en altijd een open kanaal hebt voor uw vragen en zorgen.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze pro-actieve benadering van digitale marketing. Naast SEA hebben we een uitgebreid overzicht van het gehele online marketinglandschap, en we zorgen ervoor dat onze aanbevelingen hand in hand gaan met andere inspanningen zoals SEO, content marketing en sociale media. Deze geïntegreerde benadering wordt ondersteund door geavanceerde technologie en de nieuwste tools, waarbij we streven naar maximale efficiëntie en rendement op uw investering.

Bovenal is ons team van experts onze grootste kracht. Ze werken met passie, zijn volledig toegewijd aan het succes van uw campagnes, en optimaliseren voortdurend om de beste resultaten te waarborgen. Kies voor Rocketstyle en ervaar een partnerschap dat uw online aanwezigheid maximaliseert.

Google Ads pakketten (SEA)

Wij hebben diverse pakketten ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende online marketingvereisten. Onze prijstabel biedt een duidelijk overzicht van wat u kunt verwachten van elke investering. Of u nu nieuw bent in de wereld van online marketing of op zoek bent naar geavanceerdere oplossingen, bij ons vindt u een pakket dat perfect past bij uw doelstellingen en budget. Bekijk hieronder onze pakketten en begin vandaag nog met het versterken van uw online aanwezigheid.

Basic

95

Per uur
 • Minimaal mediabudget: €30,-
 • Advertentiecampagnes: Onbeperkt
 • Zoekwoordonderzoek: ja
 • Advertentietekst schrijven: Ja
 • Conversies bijhouden: Ja
 • Prestatierapportage: realtime
 • Ondersteuning: e-mail en telefoon
Offerte aanvragen

PlusMeest gekozen

495

Per maand
 • Minimaal mediabudget: € 1.000
 • Advertentiecampagnes: t/m 5
 • Zoekwoordonderzoek: ja
 • Advertentietekst schrijven: Ja
 • Conversies bijhouden: Ja
 • Prestatierapportage:  realtime
 • Ondersteuning: e-mail en telefoon
Offerte aanvragen

Uitgebreid

995

Per maand
 • Minimaal budget: € 2.000
 • Advertentiecampagnes: t/m 10
 • Zoekwoordonderzoek: ja
 • Advertentietekst schrijven: Ja
 • Conversies bijhouden: Ja
 • Prestatierapportage: realtime
 • Ondersteuning: e-mail en telefoon
Offerte aanvragen