https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Search Engine Advertising (SEA)

Trek meer gericht bezoek naar je website doormiddel van zoekmachine adverteren

Online meer resultaat

De inzet van SEA draagt bij aan het behalen van meer online resultaat via jouw website of webshop

Vergroot je bereik

Bereik meer mensen doormiddel van gerichte advertenties op zoekmachines richting jouw doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat draagt SEA bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

Waarom zoekmachine adverteren?

Ben jij op zoek naar meer gerichte leads voor jouw website of webshop? Dan kan de inzet van zoekmachine adverteren (SEA) je hierbij helpen. Search Engine Advertising is een strategische manier om hoog te ranken in Google. Er zijn standaard plekken gereserveerd voor advertenties in zoekmachines. Door middel van een sterke tekstadvertentie kun jij de aandacht trekken van je doelgroep en de omzet op je website verhogen. Bij Rocketstyle helpen we je graag met online marketing SEA.

SEA Uitbesteden?

Betaalde advertenties op Google kunnen ongelooflijk waardevol zijn, er komt wel ervaring bij kijken, dat komt goed uit. Wij denken vanaf de start met je mee. Of het nu gaat om het optimaliseren van een nieuwe marketingcampagnes of het starten van een nieuwe AdWords campagne.

Na het beheren van allerlei verschillende AdWords-campagnes met verschillende doelstellingen en verschillende budgetten voor grote en kleine bedrijven weten we heel goed wat we doen.

Bij Rocketstyle kijken we naar de accountstructuur, evalueren of onderzoeken we zoekwoorden en zoeken we altijd naar betere advertentiemogelijkheden.

We gaan geen uitdaging uit de weg en dat is niet slechts een verkooppraatje. Wij staan klaar voor jouw uitdaging. Dus vraag gelijk een gratis strategiesgesprek aan en we spreken je snel.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?