https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Werken-bij websites

Eenvoudig meer kandidaten voor vacatures ontvangen

Targeting

Middels slimme inzet van targeting en uitwerking van campagnes weten wij de juiste doelgroep te bereiken

Kandidaten

We bereiken óók latent werkzoekenden (kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan)

Resultaat

Jij ontvangt eenvoudig meer kandidaten voor je openstaande vacatures. Daarnaast ontvang jij middels rapportages belangrijke inzichten

Wat zijn de voordelen van een werken-bij website?

Wanneer jij op zoek bent naar kandidaten voor openstaande vacatures en hiervoor een jobmarketing campagne wil opzetten, dient er een plek te zijn waar kandidaten de vacature in kunnen zien. Rocketstyle heeft jarenlange ervaring met het opzetten en optimaliseren van landingspagina’s en complete werken-bij websites voor haar lopende jobmarketing campagnes. Deze landingspagina’s of werken-bij websites kunnen volledig in stijl van de opdrachtgever gemaakt worden. Door jarenlange constante optimalisatie van deze pagina’s, dragen deze pagina’s sterk bij aan een hoog conversiepercentage in een jobmarketing campagne. Wil jij aan de slag met het verkrijgen van (meer) kandidaten voor je openstaande vacatures, doormiddel van een jobmarketing campagne en heb je nog geen goed converterende plaats voor een vacaturepagina? Dan is een werken-bij site of landingspagina wat jij nodig hebt!

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?