https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Social adverteren

Specifieke targeting van de doelgroep vanuit je eigen naam

Targeting

Middels slimme inzet van targeting en uitwerking van campagnes weten wij de juiste doelgroep te bereiken

Kandidaten

We bereiken óók latent werkzoekenden (kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan)

Resultaat

Jij ontvangt eenvoudig meer kandidaten voor je openstaande vacatures. Daarnaast ontvang jij middels rapportages belangrijke inzichten

Waarom social adverteren voor jobmarketing?

Tijdens de zoektocht naar kandidaten voor openstaande vacatures zorgt de inzet van social adverteren ervoor dat je je doelgroep specifiek kunt bereiken. Door data in te zetten om de vacature aan de juiste personen te laten zien, zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden om de doelgroep te bereiken. Het is namelijk niet zo dat iedereen die zonder werk thuis zit, zelf op zoek gaat op de Nationale Vacaturebank of Jobbird. Wellicht gaat iemand nog wel op zoek via LinkedIn, of belt hij of zij rond in zijn eigen netwerk in de hoop een baan te vinden. Oudere mensen zullen wellicht zelfs nog de krant afwachten kijkende naar de laatste vacatures om op te reageren. De grootste groep mensen die je kunt bereiken, bevindt zich verspreid over meerdere social media platformen op het internet en is niet altijd actief op zoek. Hierdoor kan je doormiddel van social adverteren de juiste doelgroep bereiken.

Social adverteren voor jobmarketing uitbesteden?

We kennen social adverteren in combinatie met jobmarketing als geen ander. Door jarenlange ervaring weten we waar de sollicitant zich bevindt en hoe we het juiste profiel op kunnen stellen om de sollicitant te targeten. Hierdoor weten we precies hoe we de juiste sollicitanten kunnen vinden, zodat jouw openstaande vacatures vervuld raken. Wil jij meer informatie, of ben je benieuwd geraakt naar onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. We helpen je graag!

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?