https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Job marketing

Eenvoudig meer kandidaten voor vacatures ontvangen

Targeting

Middels slimme inzet van targeting en uitwerking van campagnes weten wij de juiste doelgroep te bereiken

Kandidaten

We bereiken óók latent werkzoekenden (kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan)

Resultaat

Jij ontvangt eenvoudig meer kandidaten voor je openstaande vacatures. Daarnaast ontvang jij middels rapportages belangrijke inzichten

Wat kan job marketing voor jou betekenen?

Als jij op zoek bent naar kandidaten voor je openstaande vacatures, kan de inzet van job marketing je hierbij helpen. Doormiddel van jobmarketing bereik je middels een vacaturecampagne op grote of kleine schaal de juiste doelgroep voor je vacature door de inzet van de juiste kanalen en de juiste targeting.

Job marketing uitbesteden?

We kennen beide kanten als geen ander. De kant van de sollicitant en de kant van de kant van de werver. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van jobmarketing weten precies hoe we de juiste sollicitanten kunnen vinden om u te helpen uw doelen en doelstellingen te bereiken, om de beste match te maken.

Wij beheren campagnes van A tot Z, van het begingesprek tot de sollicitatie. Op maat gemaakte strategieën, hands-on campagne-uitvoering, onderbouwd met diepgaande rapportages. Voor uitzendbureaus weten we de beste Return on Investment te behalen.

Kunnen wij je helpen met vraagstukken op het gebied van klantenwerving of leadgeneratie? Wij denken graag met je mee over de inzet van jobmarketing om je doelstellingen te behalen. Plan een vrijblijvend strategie in met onze jobmarketing expert en daag ons uit met jouw vraagstuk.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?