fbpx Skip to main content

Betrouwbare webhosting

Krachtige webhosting compleet zonder zorgen voor succesvolle websites en webshops

Jouw webhosting in goede handen!

Profiteer van betrouwbare hostingdiensten voor een optimale online ervaring

Een goed presterende website is cruciaal voor het succes en voor de groei van elk bedrijf. Dankzij onze webhosting oplossingen zal jouw website ideaal presteren en dus ook beter scoren in de zoekmachines. Onze gebruiksvriendelijke omgeving zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt. Loop je ergens vast: dan staat onze helpdesk klaar om je persoonlijk te ondersteunen. Dat kan per e-mail en per telefoon.

Kies het pakket met de opslagruimte en het aantal databases dat bij je past, en ga meteen aan de slag met je nieuwe online project. Jouw ideeën, jij bepaalt.

Domeinnaam registreren en beheren

Gemakkelijk en snel geregeld

Wij bieden u de mogelijkheid om uw gewenste domeinnaam door ons te laten registreren. Met ons eenvoudige en betrouwbare registratieproces kunt u binnen enkele minuten een domeinnaam vastleggen en beheren.

Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf bent,  een sterke domeinnaam is essentieel om op te vallen in de digitale wereld. Onze intuïtieve zoektool stelt u in staat om eenvoudig beschikbare domeinnamen te vinden die perfect passen bij uw bedrijfsnaam, producten, diensten of nichemarkt. We bieden een breed scala aan extensies, zodat u kunt kiezen uit populaire domeinextensies zoals .com, .nl, .eu, en nog veel meer.

Het registreren van uw domeinnaam bij ons biedt vele voordelen. Naast de betrouwbaarheid van onze dienstverlening, profiteert u van uitstekende klantenondersteuning en geavanceerde beveiligingsfuncties om uw domein veilig te houden.

Website hosten

Snelle en veilige hostingoplossingen

Onze webhostingdiensten zijn gebouwd op snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Met moderne servers en geavanceerde technologieën zorgen wij ervoor dat uw website altijd beschikbaar is voor uw bezoekers, zonder vertragingen of downtime. Onze snelle laadtijden zorgen voor een optimale gebruikerservaring, wat resulteert in tevreden bezoekers en betere zoekmachine rankings.

Bij ons kunt u rekenen op een hoog niveau van veiligheid en bescherming van uw gegevens. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, SSL-certificaten en dagelijkse back-ups, om ervoor te zorgen dat uw website en gevoelige gegevens beschermd zijn tegen mogelijke bedreigingen.

Onze webhostingpakketten zijn flexibel en schaalbaar, zodat u eenvoudig kunt opschalen naarmate uw website groeit. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Webshop hosten

Krachtige hosting voor de beste gebruikerservaring

Onze webshop hosting is gebouwd op een solide infrastructuur die uw online winkel optimaal ondersteunt, zelfs tijdens piekmomenten van verkeer. Met geavanceerde servers en hoogwaardige technologieën zorgen wij ervoor dat uw webshop snel en responsief is, waardoor uw klanten een naadloze winkelervaring hebben en uw conversies toenemen.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We implementeren strikte beveiligingsmaatregelen om uw webshop te beschermen tegen potentiële bedreigingen, zoals DDoS-aanvallen en hack pogingen. Onze geavanceerde firewalls, SSL-certificaten en dagelijkse back-ups bieden u gemoedsrust, wetende dat uw klantgegevens en bedrijfsinformatie veilig zijn.

Onze webshop hostingoplossingen zijn volledig schaalbaar, waardoor u moeiteloos kunt meegroeien met het succes van uw webshop. Of u nu een kleine start-up bent of een gevestigde e-commerce onderneming, wij hebben de flexibiliteit om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Zakelijk e-mailpakket

Professionele zakelijke mailoplossingen

Onze zakelijke e-mailpakketten bieden u de mogelijkheid om e-mailaccounts te creëren die zijn aangepast aan uw domeinnaam, waardoor u een professionele uitstraling krijgt. Met functies zoals een ruime opslagcapaciteit, krachtige spamfilters en synchronisatie met meerdere apparaten, kunt u eenvoudig uw e-mails organiseren en altijd up-to-date blijven, waar u ook bent.

Wij begrijpen dat beveiliging essentieel is bij zakelijke communicatie. Daarom implementeren wij geavanceerde beveiligingsmaatregelen om uw e-mailverkeer te beschermen tegen phishing-aanvallen en andere bedreigingen.

Onze zakelijke e-mailpakketten zijn schaalbaar, wat betekent dat u eenvoudig nieuwe e-mailaccounts kunt toevoegen naarmate uw bedrijf groeit. Of u nu een klein team heeft of een groot bedrijf runt, wij hebben de flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien bieden we een intuïtief en gebruiksvriendelijk beheerpaneel, waarmee u eenvoudig e-mailinstellingen kunt aanpassen en gebruikers kunt beheren.

Beveiligde verbinding via SSL

Vertrouw op een veilige verbinding

Met onze webhostingdienst kunt u vertrouwen op een beveiligde verbinding via SSL voor uw website. Wij begrijpen het belang van privacy en gegevensbescherming, en daarom bieden wij SSL-certificaten om ervoor te zorgen dat de gegevens van uw bezoekers veilig worden verzonden en ontvangen.

Met een SSL-certificaat wordt er een versleutelde verbinding tot stand gebracht tussen de webbrowser van uw bezoekers en uw website. Dit betekent dat alle gegevens die worden verzonden, zoals persoonlijke informatie en betaalgegevens, veilig worden versleuteld en beschermd tegen ongeoorloofde toegang.

Of u nu een e-commerce winkel, een bedrijfswebsite of een blog runt, een beveiligde verbinding via SSL is van essentieel belang. Met onze webhostingdienst kunt u de veiligheid van uw website en de gegevens van uw bezoekers waarborgen, en uw online reputatie versterken.

Onze webhosting

Wij hebben diverse webhosting oplossingen voor elk type bedrijf.
Is jouw site of webshop zo succesvol dat hij niet in onderstaande pakketten past, neem dan contact op voor meer mogelijkheden als Managed hosting van een eigen server.

Starter

7.95

Per maand
 • Dataverkeer op Fair Use Policy
 • Beveiligde mail
 • Automatische back-ups
 • PHP versie 7.4-8.2
 • Opslagruimte 25GB
 • Spamvrije mailboxen 25
 • MySQL databases 5
 • PHP geheugen 256 mb
 • Cronjobs 0
Offerte aanvragen

Premium+Meest gekozen

12.95

Per maand
 • Dataverkeer op Fair Use Policy
 • Beveiligde mail
 • Automatische back-ups
 • PHP versie 7.4-8.2
 • Opslagruimte 50GB
 • Spamvrije mailboxen 50
 • MySQL databases 10
 • PHP geheugen 256 mb
 • Cronjobs 1
Offerte aanvragen

Professional+

17.95

Per maand
 • Dataverkeer op Fair Use Policy
 • Beveiligde mail
 • Automatische back-ups
 • PHP versie 7.4-8.2
 • Opslagruimte 100GB
 • Spamvrije mailboxen 100
 • MySQL databases 10
 • PHP geheugen 512 mb
 • Cronjobs 2
Offerte aanvragen

*De prijzen van deze pakketten zijn gebaseerd op basis van shared hosting, de pakketten kunnen ook op een eigen server (VPS) worden gepubliceerd. Vraag ons naar de mogelijkheden