https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Mailchimp

Bereik je (potentiƫle) klanten doormiddel van nieuwsbrieven of geautomatiseerde e-mailcampagnes

Online meer resultaat

De inzet van e-mailmarketing draagt bij aan je naamsbekendheid en het vergroten van je omzet.

Vergroot je bereik

Bereik op een eenvoudige manier een grote groep geĆÆnteresseerden.

Meer gerichte leads

Doormiddel van geautomatiseerde e-mailcampagnes kun je de doelgroep bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment.

Is Mailchimp voor mij geschikt?

Mailchimp is een e-mailmarketing tool waarmee het mogelijk is nieuwsbrieven en e-mails aan grote groepen te sturen. Daarnaast biedt Mailchimp de mogelijkheid tot geautomatiseerde campagnes. Doormiddel van deze geautomatiseerde campagnes is het mogelijk om triggers in te stellen waar aan een persoon binnen de e-mail lijst moet voldoen, om een (volgende) e-mail te krijgen. Dit maakt het mogelijk om je doelgroep op zeer specifieke punten in de customer journey te bereiken. Je weet hierdoor dat je de juiste persoon bereikt, op het juiste moment, met de juiste boodschap. Dit kan bijdragen aan het verhogen van de conversie.

Wij helpen jou met je e-mailmarketing campagnes

Rocketstyle denkt graag met je mee wanneer het gaat over Mailchimp e-mailmarketing campagnes of nieuwsbrieven. Zo kunnen wij helpen bij het inrichten van je account, maar ook bij het opzetten van e-mailtemplates, nieuwsbrieven of geautomatiseerde e-mail campagnes die bijdragen aan het behalen van je omzetdoelstellingen. Neem contact met ons op en daag ons uit met je vraagstuk, wij denken graag mee!

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?