https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

ActiveCampaign

Bereik je klanten met de juiste boodschap op het juiste moment doormiddel van automation

Online meer resultaat

De inzet van e-mailmarketing draagt bij aan je naamsbekendheid en het vergroten van je omzet.

Vergroot je bereik

Bereik op een eenvoudige manier een grote groep geïnteresseerden.

Meer gerichte leads

Doormiddel van geautomatiseerde e-mailcampagnes kun je de doelgroep bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment.

Is ActiveCampaign voor mij geschikt?

ActiveCampaign kan ingezet worden voor een marketing automation campagne. Het voordeel hieraan is dat je marketingboodschappen geautomatiseerd worden verzonden naar je (potentiële) klanten. Hierdoor krijgt je doelgroep op het juiste moment, de juiste boodschap te zien, zonder dat hier handwerk voor nodig is. De inzet van marketing automation is daarom vooral interessant voor bedrijven die de marketing  willen automatiseren doormiddel van vooraf opgestelde marketing funnels. Ben je benieuwd of een geautomatiseerde marketingcampagne wat voor je bedrijf is? Neem vooral contact op, dan denken we graag met je mee.

Wij helpen jou met je e-mailmarketing campagnes

Rocketstyle heeft jarenlange ervaring met het bouwen van geautomatiseerde funnels, om ervoor te zorgen dat de doelgroep omgezet wordt naar leads en uiteindelijk naar klanten die omzet genereren. Deze geautomatiseerde marketingcampagnes hebben we ingezet in allerlei branches en met verschillende klantreizen. Ben jij benieuwd hoe we dit in kunnen zetten voor jouw business? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan denken we eens met je mee!

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?