https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

E-mail marketing

Bind je (potentiƫle klanten) en verhoog je resultaat

Online meer resultaat

Het verbeteren van SEO draagt bij aan het behalen van meer online resultaat via jouw website of webshop

Vergroot je bereik

Bereik meer mensen door hogere posities in zoekmachines, zoals Google

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat draagt SEO bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

De juiste inzet van e-mail marketing

Dagelijks ontvangen we allerlei mailings en nieuwsbrieven. Via deze vorm van direct marketing benader je (potentiƫle) klanten op een directe manier doormiddel van een mail. Dit met als doel om nieuwe klanten te werven of bestaande klanten te overtuigen. Door deze doelgroep op het juiste tijdstip het juiste aanbod te laten zien bind je deze klanten en verhoog je het resultaat van je website of webshop.

E-mail marketing uitbesteden aan experts?

Rocketstyle is ervaren met verschillende Email Software Providers (EPS) voor het opbouwen en uitvoeren van e-mail marketing campagnes. Ben jij benieuwd hoe je de inzet van e-mail marketing kunt inzetten om meer bezoekers naar je website of webshop te krijgen en ben je benieuwd naar onze werkwijze? Plan dan nu gratis een strategiegesprek is, hierin kijkt een expert in een half uur mee naar jouw data en geeft je passend advies op de te voeren strategie.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?