https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Display retargeting

Benader eerdere bezoekers van je website doormiddel van display retargeting

Targetmogelijkheden

Maak gebruik van de meest authentieke verbinding tussen een merk en doelgroep met behulp van de juiste targeting

Vergroot je bereik

De inzet van display advertising vergroot het bereik van je merk onder de juiste doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat dragen display ads bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

De voordelen van video advertising

Een advertentie is tegenwoordig vaak meer dan slechts een pakkende afbeelding met een stukje tekst. Video wordt steeds belangrijker, op sites, maar ook bij advertenties. TikTok, YouTube, Facebook en Instagram zijn allemaal video-first platformen. Het voordeel van video advertising is dan ook dat je ruim de mogelijkheid hebt om de merkbeleving goed over te brengen. Daarnaast trekt video erg goed de aandacht van de gebruiker. Ze zullen langer in contact zijn met je boodschap, waardoor ze je boodschap en merk beter zullen onthouden dan bij een tekstadvertentie.

Wij helpen je graag met video advertising!

Ben jij klaar om consumenten aan te spreken doormiddel van video advertising, om zo je maansbekendheid te verhogen? Wil je video advertising inzetten om interactie met je content te stimuleren? Of wil jij video advertising juist inzetten om traffic, leads of omzet te genereren? Wij kunnen hier uiteraard bij helpen! Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?