https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Display retargeting

Benader eerdere bezoekers van je website doormiddel van display retargeting

Targetmogelijkheden

Maak gebruik van de meest authentieke verbinding tussen een merk en doelgroep met behulp van de juiste targeting

Vergroot je bereik

De inzet van display advertising vergroot het bereik van je merk onder de juiste doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat dragen display ads bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

Wanneer zet je display retargeting in?

Er is altijd slechts een klein percentage bezoekers dat in één keer converteert. Wanneer jij al bezoekers aantallen hebt, of een campagne draait, zul je altijd zien dat er een groot aantal bezoekers is dat na één websitebezoek nog 1 of meerdere duwtjes in de rug nodig heeft om tot een conversie over te gaan. Retargeting is hiervoor bij uitstek geschikt. Door display retargeting is het mogelijk om bezoekers die op een eerder moment je website hebben bezocht doormiddel van een advertentie opnieuw te benaderen. Hierdoor krijgt je doelgroep vaker je merk te zien, en kun je je boodschap in meerdere contactmomenten uitzetten. Zo kun je eerdere bezoekers van je website een concreet aanbod doen, waarmee ze hopelijk terug komen naar je website en converteren.

Display retargeting advertenties op laten zetten door Rocketstyle?

Rocketstyle heeft jarenlange ervaring met de inzet van display advertising, zoals display retargeting advertenties. Daarbij stuurt Rocketstyle altijd op basis van data. Door het opstellen van slimme retargetinglijsten maakt Rocketstyle het mogelijk om bezoekers te retargeten via verschillende kanalen.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?