https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Display advertising

Boost de naamsbekendheid van je merk middels display advertising

Targetmogelijkheden

Maak gebruik van de meest authentieke verbinding tussen een merk en doelgroep met behulp van de juiste targeting

Vergroot je bereik

De inzet van display advertising vergroot het bereik van je merk onder de juiste doelgroep

Meer gerichte leads

Op basis van jouw gewenste bedrijfsresultaat dragen display ads bij aan het verkrijgen van meer gerichte leads naar je website of webshop

Het nut van display advertising

Als jij op zoek bent naar een manier om meer naamsbekendheid te genereren en jouw doelgroep naar je website of webshop te leiden, zou de inzet van display advertising je hierbij zeker kunnen helpen. Display advertising heeft namelijk een enorm bereik, waarmee je de naamsbekendheid en conversiepercentage enorm kan verhogen. Display advertising zorgt ervoor dat een campagne, waarbij de focus vaak ligt op een beeld- en/of videoadvertentie, doelgericht getoond wordt aan specifieke doelgroepen.

Display advertising laten uitvoeren door Rocketstyle?

Rocketstyle helpt merken en bedrijven om een publiek te betrekken en te activeren door middel van display advertising. We ontwikkelen en voeren creatieve marketingstrategie├źn uit om jouw merkverhaal te versterken en de doelgroep te bereiken doormiddel van beeld- en video-advertenties. Hiermee kunnen we jouw bedrijf promoten wanneer mensen online browsen, websites bezoeken, Youtube-video’s bekijken, Gmail checken, of mobiele apparaten en apps gebruiken.

Laat ons eens meedenken over je display advertising campagnes, zodat je zeker weet dat je campagnes gebaseerd zijn op een doordachte online strategie. Hiermee weet je niet alleen zeker dat je samenwerkt met een partner die op de juiste manier na denkt of en hoe een display advertising campagne in je online strategie past, maar ook dat je samenwerkt met een partner die jouw online resultaat voorop stelt. Vraag gratis een strategiegesprek aan en wij denken graag eens vrijblijvend mee met je huidige idee├źn.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?