https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Google Analytics

Verkrijg inzicht in de prestaties van je website of webshop

Verkrijg inzicht in je campagnes

Het analyseren van data geeft inzicht in de prestaties van jouw website of webshop

Optimaliseer processen

Op basis van de geanalyseerde data kunnen (marketing)processen geoptimaliseerd worden

Werk resultaatgericht

Bij Rocketstyle staat resultaat voorop. Het analyseren van data zorgt ervoor dat we dit kunnen bereiken en aan kunnen tonen

Wat zijn de voordelen van Google Analytics?

Het vergroten van het aantal sales of aanvragen op je website of webshop begint bij het sturen op data. Wat gebeurt er nu op je site, wat gaat er goed en wat kan er beter. Op basis van deze informatie kan een website of webshop constant geoptimaliseerd worden, om zo het aantal sales of aanvragen constant te verhogen. Doormiddel van Google Analytics is het mogelijk om alle data van een website of webshop in te zien en vervolgens conclusies te trekken uit deze data. Zo is er een juist inzicht in de prestaties en kan er een maximaal resultaat gehaald worden uit online investeringen.

Hulp nodig bij Google Analytics?

Ben je geen expert op het gebied van Google Analytics, heb je moeite met het instellen ervan of weet je niet welke data je moet aflezen en welke conclusies je hieruit moet trekken om hierop te kunnen optimaliseren? Dan is Rocketstyle de partner die je nodig hebt. Rocketstyle heeft jarenlange ervaring met het op de juiste manier installeren van Google Analytics, om vervolgens de data te analyseren en websites of webshops hierop te optimaliseren.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?