https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Data & Analytics

Verkrijg inzicht in de prestaties van je website, webshops of campagnes

Verkrijg inzicht in je campagnes

Het analyseren van data geeft inzicht in de prestaties van jouw website of webshop

Optimaliseer processen

Op basis van de geanalyseerde data kunnen (marketing)processen geoptimaliseerd worden

Werk resultaatgericht

Bij Rocketstyle staat resultaat voorop. Het analyseren van data zorgt ervoor dat we dit kunnen bereiken en aan kunnen tonen

Wat kan data & analytics voor jou betekenen?

Analytics zorgt ervoor dat we inzicht krijgen in alle relevante data rondom je website, webshop of campagnes. Door deze inzichten zijn we in staat om in te spelen op het gedrag van je bezoekers en de vooraf bepaalde doelstellingen. Door data constant te analyseren kunnen we de vooraf bepaalde strategie constant monitoren en aanscherpen, waardoor we altijd toewerken naar het behalen van resultaat voor jouw website of webshop.

Het instellen van de juiste tools voor het verkrijgen van inzicht in je website en campagnes kan ingewikkeld zijn. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met tracking codes die je in je website dient te plaatsen. Wanneer jij ervoor kiest ons je data & analytics te laten verzorgen ben jij er van verzekerd dat jij snel en op de juiste manier inzicht krijgt in je website, webshop of lopende campagnes, zonder dat je jezelf druk hoeft te maken over het juist plaatsen van codes. Doordat we weten welke tools we in moeten zetten om alles op de juiste manier meetbaar te maken, weten we zorgvuldige rapportages aan te leveren. Deze rapportages geven jou inzicht in de cijfers die er echt toe doen. Geen ingewikkelde marketingtermen, maar rapportages in begrijpbare taal. Zo weet jij wat er speelt en kan jij de juiste keuzes maken die je bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Heb jij behoefte aan inzicht? Daag ons eens uit voor een gratis strategiegesprek. Hierin denken wij vrijblijvend mee naar de juiste oplossingen voor jouw situatie.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?