https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Marketplaces

Verkoop je producten via marketplaces, zoals Bol.com & Amazon

Online meer resultaat

Affiliate marketing draagt bij aan het behalen van meer online resultaat via jouw website of webshop

Vergroot je naamsbekendheid

Bereik meer mensen door de inzet van affiliate marketing

Snel resultaat

Via affiliate marketing bereik je doelgroepen met een hoge koopintentie. Daarnaast realiseert dit vaak snelle resultaten.

Waarom verkopen via marketplaces?

Wanneer jij bezit over een webshop, ben je afhankelijk van het aantal bezoekers dat op de webshop komt om producten te kopen. Door betere organische posities, ads, of affiliate marketing kun je het aantal bezoekers verhogen. Daarnaast is het ook mogelijk om je producten te verkopen via andere kanalen, namelijk marketplaces.

Er zitten verschillende voordelen aan het verkopen via marketplaces. Allereerst realiseer je via marketplaces direct een groot bereik. Marketplaces zoals Bol.com en Amazon hebben bijvoorbeeld al een erg grote naamsbekendheid en erg veel klanten, waar jij gebruik van kunt maken door je producten hier op te verkopen. Dit houdt in dat je zelf minder afhankelijk bent van het bezoek dat je zelf genereert op je webshop, maar dat je kan profiteren van het aantal bezoekers dat marketplaces door de jaren heen hebben opgebouwd. Daarnaast zijn marketplaces vaak performance based. Dit houdt in dat je pas kosten hebt wanneer je iets verkoopt. Dit maakt marketplaces laagdrempelig om mee te beginnen.

De juiste partner voor marketplaces

Bezit jij een webshop en wil je meer verkopen genereren? Het maken van koppelingen met marketplaces en het verkopen van je producten hierop kan hier aan bijdragen. Rocketstyle kan je helpen met het opzetten, beheren en optimaliseren van de producten en sales op marketplaces, zoals Bol.com en Amazon. Ben jij benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen? Neem vrijblijvend eens contact met ons op. We denken graag met je mee.

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?