https://www.youtube.com/watch?v=eJxA7s9si4A

Feedmanagement

Het organiseren van productinformatie met een feedmanagement systeem

Online meer resultaat

Affiliate marketing draagt bij aan het behalen van meer online resultaat via jouw website of webshop

Vergroot je naamsbekendheid

Bereik meer mensen door de inzet van affiliate marketing

Snel resultaat

Via affiliate marketing bereik je doelgroepen met een hoge koopintentie. Daarnaast realiseert dit vaak snelle resultaten.

Wat zijn de voordelen van feedmanagement?

Wanneer jij bezit over een webshop is het belangrijk om de productinformatie op de juiste manier te organiseren, zodat je meer bereik kunt genereren met jouw productassortiment. Zo kan het zijn dat je het assortiment ook wil publiceren op bijvoorbeeld een affiliate kanaal doormiddel van een rijke productfeed, of op een marketplace zoals Bol.com. Zo zijn er diverse kanalen die een productfeed vereisen. Elk kanaal vereist daarbij eigen productspecificaties.

Experts in feedmanagement

Wanneer jij de productfeed nodig hebt om deze te kunnen koppelen met kanalen zoals Google Shopping, Bol.com, Amazon, Beslist of een ander kanaal, is het belangrijk om de juiste productfeed te hebben. Doormiddel van een feedmanagementtool (Channable) kunnen wij de feed laten aansluiten bij de vereisten van het kanaal waarop jij actief wilt zijn. Doormiddel van deze feedmanagementtool ”communiceert” jouw webshop met de benodigde kanalen en is er de mogelijkheid om de productfeed te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat je op deze kanalen het best mogelijke resultaat haalt!

Daag jij ons uit?

Experts in online marketing en sales.

Wij nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar jullie huidige werkwijze, doelstellingen en geven wij advies op basis van onze kennis & ervaring. Daag jij ons uit?